• 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 102
Съвети за начинаещи готвачи.
stiv1961 - майстор
kuger написа:
Предупреждавам, не се хваля /то остава и с това да се хваля/!
На 31.12 от пладне, та до към 23.30 часа на твърдо гориво. От там насетне до към 03.30 на вино.
Същия ден след обед, гости, пак твърдо.
Днес, на обяд, пак твърдо.
Ама, то, празна тиква няма кво да я боли, нали? :?
Всичко е домашно производство.
Голяма хвалба, а?
И аз долу-горе така, с тази разлика, че вчера по едно време по обяд започнах на бира :-D
Stefan_62 - майстор
=D> Браво момци, отличници сте отвсякъде да сте живи и здрави, но не забравяйте, че идат още празници :lol: :drinkers: :partyman:
kuger - майстор
Благодаря! Тренираме.
КИМИ - специалист
Тия дни от 24 декември до 14 февруари и аз винаги съм във вихъра си- разправям какви ли не технологии,за казармата, за жени пред компанията, докато някой не ме прекъсне да ида да наточа каната че е сършИла, и всички ме уважават.
siz - напреднал
Боли глава от винце,когато е с много захар,танини,неотлежало и други такива. До сега не съм пила хубаво домашно вино и затова се любувам на купешко такова :) Каберне совиньон форевър!
stiv1961 - майстор
siz написа:
Боли глава от винце,когато е с много захар,танини,неотлежало и други такива. До сега не съм пила хубаво домашно вино и затова се любувам на купешко такова :) Каберне совиньон форевър!
Ела ми на гости :) да ми опиташ винцето, ама семейно, че жената ша ма изфърли :partyman: . Иначе си права с аргументите си :)
Andri01 - майстор
stiv1961 написа:
siz написа:
Ела ми на гости :) да ми опиташ винцето, ама семейно, че жената ша ма изфърли :partyman: . Иначе си права с аргументите си :)
Ей то да не се покаже някое гадже тъдява! Всички станаха "винари"! Е,то и аз правя ,ама си мълча. :drinkers:
stiv1961 - майстор
Andri01 написа:
Ей то да не се покаже някое гадже тъдява! Всички станаха "винари"! Е,то и аз правя ,ама си мълча. :drinkers:
Мълчиш щото си скръндза :-D , сакън някой да не ти опита производството :) / майтап де/
Andri01 - майстор
stiv1961 написа:
Andri01 написа:
Мълчиш щото си скръндза :-D , сакън някой да не ти опита производството :) / майтап де/
Аааа,прав си! То иначе КО шъ остане за мене? Е,ей ти едно.... :drinkers:
stiv1961 - майстор
Andri01 написа:
Аааа,прав си! То иначе КО шъ остане за мене? Е,ей ти едно.... :drinkers:
Това си е чист спам ама не мога да се въздържа/ като една известна детска реклама :-D /........ наздраве :partyman: ..... и от мен едно :drinkers:
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 102

Тема "Вино" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: