• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 94
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
kam34 - специалист
fox_vt уреда съм го зачислил в колата за мерене по нея и за работа навън. Досега не ми е правил никакви проблеми и всички бутони и функции си работят нормално.
stiv1961 - майстор
Ей т,ва намерих :)

Прикачен файл

68239494.jpeg
nv952 - майстор
hidrazin написа:
nv952 написа:
...това е уреда ми...
Опппп... Сетих се. Ти имаше преди време питане какъв да си купиш и си взе MY-68. както по-горе са ти казали вътре има предпазител 10А и се намира точно над отворите за пипалата. Лесно се разглобява и няма да имаш проблеми със сглобяването му. Тоя не е като онези за по 5-6 лева, дето се разпадат като им развиеш болтчетата на платката. :)
Я преди да го отваряш вземи го сложи на обхват за кондензатори да видим какво ще покаже на дисплея.
:partyman:
Ами аз до сега не съм мерил кондензатори и незнам на кой обхват да го сложа! (мисля че трябва да е на Cap но не съм сигурен)
hidrazin - майстор
Остави това с обхвата за кондензатори. Изключих, че ти е прецакан на 10А обхват. Сменяй башона и си свиркай.
nv952 - майстор
ок утре ще го отворя.
hidrazin - майстор
Поне при мен предпазителя е 10А с размер 6х32мм. Уреда се отваря како махнеш зелената гума и отзад има три винта. Желателно е предпазителя да е бърз.
И такъв ще стане:
Предпазител 6X32 10A ZGS
Прикачен файл:
MY-68.JPG
nv952 - майстор
Разглобих го и бушона който хидра показа е бял и не провежда напрежение.ето няколко снимки.
Изображение
Изображение
hidrazin - майстор
Ами слагаш здрав и това е.
P.S. Ба си и китайците. В тоя уред са се "отървали" от доста елементи през годините. Да няма елементи и от другата страна на платката? :?
nv952 - майстор
ето ти го и от другата страна. :)
Изображение
hidrazin - майстор
nv952 написа:
ето ти го и от другата страна. :)
:shock: Голямо спестяване е паднало. Вероятно са наврели всичко в чипа, но какво се е поучило в краен резултат не знам. Ще везма да си пазя моя повече. :-D
Какво пише на оная голямата интегрална схема? Не че има и други де. :)
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 94

Тема "Купуване на Мултицет-какъв?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: