Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
marian1 - майстор
Здравейте - ще се радвам ако някой даде идея за това как да си преместя климатика върху изграждаща се в момента стена от ГК +вата. Разликата е около 6.5 см - климатика е монтиран и има възможност да се изнесе напред - не искам да го вграждам - няма как да го обслужвам, а и не искам да го монтирам върху новата стена - иска ми се да го повдигна на някаква подложка - това ми е идеята - ако някой се сети нещо моля да го каже. Благодаря.
Aleksandars - специалист
Знаеш, че няма начин освен да се демонтира тялото...
piron45 - майстор
marian1 написа:
Здравейте - ще се радвам ако някой даде идея за това как да си преместя климатика върху изграждаща се в момента стена от ГК +вата. Разликата е около 6.5 см - климатика е монтиран и има възможност да се изнесе напред - не искам да го вграждам - няма как да го обслужвам, а и не искам да го монтирам върху новата стена - иска ми се да го повдигна на някаква подложка - това ми е идеята - ако някой се сети нещо моля да го каже. Благодаря.
Е какъв е проблема да се сложи на новата стена ? Моите три климатика са закачени на ГК /вътрешните тела/, външните са на тухлена стена.

Тема "Климатик и предстенна обшивка?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: