• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
Напишете въпрос свързан със санирането.
Ahmakov - специалист
Няма ли модератори да "ударят" една метла.
Ако няма, да обясня кой как рецензира.
Аве "зомбар" :lol: :gott: :klatsch: .
vrangelov написа:
...Прегледах линка. Ако става въпрос за academil, кой от всички е той?
Поздрави!
Та кой академик/л е той :wink: ?
profy - специалист
Ahmakov написа:
...аз...съм много гаден...
Тема "Отопление с термопомпа."
Автентичното самопризнание се самопотвърждава. Не ли?
profy - специалист
vrangelov написа:
...
Прегледах линка. Ако става въпрос за academil, кой от всички е той?
Аз не съм указвал, че г-н академикът следва да бъде търсен на това място.
Доколкото имам информация е член на Националната академия на САЩ, на Белоруската академия, и на някакви руски академии, не съм толкова близък да знам подробности.
А и не ме интересуват, след като нивото е безусловно академично.
А и да запитам - защо е важна личността на някой си, какъвто и да е някъде си, в един форум изцяло от анонимници. :-D
gechev - специалист
Умолявам Профи и Ахмаков да не си ги мерят. По добре ще бъде да дискутирате проблема относно затворения въздух като изолатор като възпитани хора. От вашата дискусия все пак очакваме истини и ползи за всички.
VLADO66 - майстор
Тя истината е налице,просто се чете с различни очила :wink:
ivanovbg - майстор
Аз пък съвсем не разбрах как въздуха е един от най добрите изолатори? Как ще е изолатор като ми предава директно от слънцето на панела ми около киловат на квадрат? За мен си е жив проводник :lol:
profy - специалист
Ahmakov написа:
...Топлопренос през вертикални ограждащи конструкции с херметизиран въздушен слой...
Мария Георгиева, Георги Раичков
За интересуващите се, критични бележки, ако щете - рецензия, има на следния линк http://bgremonti.com/forum/viewtopic.ph ... 117#p52117.
gechev написа:
Умолявам Профи и Ахмаков да... дискутирате проблема относно затворения въздух като изолатор като възпитани хора. От вашата дискусия все пак очакваме истини и ползи за всички.
А в дискусии с въпросния господин не участвам, защото не ми съответства на ценза.
В дискусии с г-н академика също не участвам, защото аз не съответствам на ценза. :cool:
gechev - специалист
Профи можеш ли да интерпретираш на по достъпен език писаното от Академил въпреки ценза ти. Мисля, че той би ти простил. :-D
vrangelov - специалист
profy написа:
Аз не съм указвал, че г-н академикът следва да бъде търсен на това място.
Доколкото имам информация е член на Националната академия на САЩ, на Белоруската академия, и на някакви руски академии, не съм толкова близък да знам подробности.
А и не ме интересуват, след като нивото е безусловно академично.
А и да запитам - защо е важна личността на някой си, какъвто и да е някъде си, в един форум изцяло от анонимници. :-D
Аз не питах за подробности, а за името. Ако аз твърдях, че някой е уважаван академик, най-малкото щях да знам името му. И не зная как би могъл да бъде уважаван човек(академик казваш), който се опитва да оценява (омаловажава) трудът на двама учени. Не го намирам за колегиално.
VLADO66 - майстор
gechev написа:
Профи можеш ли да интерпретираш на по достъпен език писаното от Академил въпреки ценза ти. Мисля, че той би ти простил. :-D
Изречение първо и второ на пета точка.Или най-общо казано-математическия модел не обхваща третото измерение/височината/ и температурната интензивност.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9

Тема "Въздушен джоб между стиропор и стена. Има ли смисъл?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: