Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
mitko64 написа:
razli4en73 написа:
Ч.Н.Г.
Днес си взех комплект битове за отстраняване на развалени видии плюс един фрезер за дърво.Не знам колко работа ще вършат за 5 лева,ама като ги пробвах върху една две видии ми се струва, май никаква.
Тези битове ги купих отдавна и колкото опита съм направил с тях, само веднъж успях да развия винт. Кукурузеното свредло върши някаква работа.
Какво е "кукурузено свредло" (или царевично) ?
comunikator - специалист
Днес като минах през Лидела общо взето всичко си имаше в разпродажбата за каквото се сетиш без малки комплекти ако са пускали изобщо!
Грабнах си един гравиор за 9.99 ,но чак като се прибрах в нас видях,че шаблона го няма!!! :finga:
monster18 - специалист
Не занам дали ще ми върши работа ама утре ако има от този гравьор може да взема един да има :D
razli4en73 - специалист
Гравиорката си я взех като беше 20-ина лв.Не ,че съм я заползвал кой знае колко ,но според мен си струва.Даже си направих от една рапидна отвертка още един гравир връх,по остър за дърво
mitko64 - майстор
stan73 написа:
mitko64 написа:
razli4en73 написа:
Ч.Н.Г.
Днес си взех комплект битове за отстраняване на развалени видии плюс един фрезер за дърво.Не знам колко работа ще вършат за 5 лева,ама като ги пробвах върху една две видии ми се струва, май никаква.
Тези битове ги купих отдавна и колкото опита съм направил с тях, само веднъж успях да развия винт. Кукурузеното свредло върши някаква работа.
Какво е "кукурузено свредло" (или царевично) ?
Toва дългото в комплекта http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 0%B2%D0%B5
stan73 - майстор
Аха, ясно, мерси !
comunikator - специалист
Някой знае ли какво трябва да включва комплекта с гравьора (освен шаблона)?
stan73 - майстор
Всъщност - Гравьорът (+ твърдосплавното му острие) и 2 броя шаблони.
comunikator - специалист
Значи съм ощетен само с шаблоните?
Някой знае ли от къде могат да се набавят подобни шаблони?
razli4en73 - специалист
comunikator написа:
Значи съм ощетен само с шаблоните?
Някой знае ли от къде могат да се набавят подобни шаблони?
Върни го и си вземи пълен комплект.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: