VLADO66 написа:Аз това го разбрах от раз. Щото височината е важна при конвекцията. Иначе само дифузия.gechev написа:Профи можеш ли да интерпретираш на по достъпен език писаното от Академил въпреки ценза ти. Мисля, че той би ти простил.Изречение първо и второ на пета точка.Или най-общо казано-математическия модел не обхваща третото измерение/височината/ и температурната интензивност.
profy написа:Извинявам се за OFF топика : Академил няма нищо общо с професорите! Той е просто един многознайко,дето дава акъли по всички теми.В професионалния форум започнах спор с него и модератора изтри част от постовете ни.Просто му доказах,че не е вещ по всички въпроси! Спорихме за направата на система за БГВ от камина.По неговите думи,нямало да стане а и започна с обиди/ за съжаление-въпрос на култура все пак,нали!/! Е,системата е направена и си работи идеално!но не си заслужава да пиша там повече!vrangelov написа:...Аз не съм указвал, че г-н академикът следва да бъде търсен на това място.
Прегледах линка. Ако става въпрос за academil, кой от всички е той?
Доколкото имам информация е член на Националната академия на САЩ, на Белоруската академия, и на някакви руски академии, не съм толкова близък да знам подробности.
А и не ме интересуват, след като нивото е безусловно академично.
А и да запитам - защо е важна личността на някой си, какъвто и да е някъде си, в един форум изцяло от анонимници.