Всички имаме коли, нали ?
VLADO66 - майстор
В Метро в момента тече промоция-водоструйка Керхер 3.80 MD и прахосмукачка за 360лв.Водоструйката е италианска,а прахосмукачката румънска.
fireman160 - напреднал
Ще се ползва в къщи – миене на колата и друга домашна работа. През повечето време ще си стои мирно и кротко в гаража. Коя от двете да взема? Цената и на двете е под 170лв. всяка, сега са в промоция и цената е определяща.
http://www.aviatrans.bg/catalog/index.p ... pe=product
или
http://www.makita.bg/bg/products.html?p ... gory_id=21
VLADO66 - майстор
Драгозов ще ти каже най-добре.Аз съм за Лавор-просто по-висок клас машина.
hidrazin - майстор
Определено между двете - LAVOR. Другата е някаква играчка.
:partyman:
bugsbunni - специалист
Преди време купихме със съседа един Керхер за стотина лева. До сега не е давал ядове при нормална употреба ( мием си колите и гаражите ). Само не посягай към Бош, както мина гаранцията - така се спомина.
fireman160 - напреднал
Вземам Макита. Вече е поръчана.
fireman160 - напреднал
Водоструйката е вече в къщи и за проба измих колата. Струята се регулира от сбита до широка метла. Турбо дюзата не съм я пробвал. Изпробвах дюзата с резервоарчето като вместо препарат за безконтактно миене му сипах веро разредено с вода - това имах под ръка. Нищо не стана, иска си търкане с гъба. Бихте ли препоръчали препарат за безконтактно миене, който сте използвали и действително върши работа. И оказва ли вредно влияние на боята миенето с такива препарати?
VLADO66 - майстор
За безконтактно миене трябва да намалиш дюзата до минимум.
hidrazin - майстор
То с тези 70 бара колкото и да я намалява пак ще играе четката/гъбата.
:partyman:
ferrari4456 - специалист
Аз съм с Parkside същия дебит и 100 бара и дюзата с препарата пак никаква я няма и аз ползвам веро.
Ако знаете някакъв препарат хубав или самото казанче за препарат заедно с препарат да сменя.

Тема "Избор на водоструйка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: