• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11
Нека намерим най-тънките цени.
agj - майстор
Кое му е смешното !? Това че в дълбоката провинция караме не 10 а 20год.коли или че си кефим на остарели немски перални !!? Аз нямам нужда някой да ми казва или де ме убеждава че новото е хубаво...но няма никакъв начин да карам нова кола ,а пък и в този живот едва ли ще има, а чисто новата бялата ,черна или пенбяна немска техника ще трябва да я гладувам през цялата и гаранция .....та така сме ние,.... хора втора ръка сме ....!
profesionalist_wood - майстор
Отивайте в Италия и търсете от старите индезит и ще карате с тях 60 години :lol: гледайте да е между 50-те и 70-те години :-D
Chefo77 - майстор
agj написа:
Кое му е смешното !? Това че в дълбоката провинция караме не 10 а 20год.коли или че си кефим на остарели немски перални !!? Аз нямам нужда някой да ми казва или де ме убеждава че новото е хубаво...но няма никакъв начин да карам нова кола ,а пък и в този живот едва ли ще има, а чисто новата бялата ,черна или пенбяна немска техника ще трябва да я гладувам през цялата и гаранция .....та така сме ние,.... хора втора ръка сме ....!
Смешното, приятелю, е че предлаганите Миеле и АЕГ-та втора ръка са на цената на нелоша НОВА не-немска бяла техника. Само дето новата е съвсем различна и най-вече - с гаранция. А се опитах да направя аналог, че ако имаш възможност за нова КИА, дали ще си вземеш стар Пасат само защото е Пасат? Ще бъдем хора такава ръка, каквато ИСКАМЕ да бъдем. Аз не съм по-богат или по-първа ръка от теб, нито от когото и да е друг. Но този, който купува отпадъците на друг, най-често пълни доволно джоба на трети. Това го прави втора ръка. Защото ти казах, че там изхвърлят техниката, която идва тук, а тук я купуваме на висока цена само защото е "немска". Ако ти си купиш НОВА немска за 1000 лева тук и я продадеш след 3 години на моя милост за 300, аз няма да съм втора ръка. Ако обаче я изхвърлиш, друг я вземе и ми я продаде на мен за 500, а аз тръгна да убеждавам всички колко добра покупка съм направил, тогава съм втора ръка. Втора ръка не те прави покупката на уред втора ръка, а това да дадеш на някой много повече от това, което заслужава и да си доволен от това.
stancho123 - специалист
Дойдоха и смениха мотора със всичките му управление и за сега работи добре.
Chefo77 - майстор
stancho123 написа:
Дойдоха и смениха мотора със всичките му управление и за сега работи добре.
Дано те изкара още дъъълго!
VLADO66 - майстор
Чефо не бъди толкова категоричен-много малки хотели си оборудват пералните с Миеле.Включително и моя милост.За две години и 4 машини има една изторяла помпа/65лв./, една магнитна ключалка/30лв/и един измъкнат маншон/не помня,някъде около 20лв.за разкарването на техника/.И това при положение че всяка пералня прави по 4-5 цикъла на ден.
agj - майстор
"Приятелю" Chefo77 искаш ли да спреш да ми даваш акъл!?
Chefo77 - майстор
agj написа:
А ако не искам, какво?
VLADO66 написа:
Чефо не бъди толкова категоричен-много малки хотели си оборудват пералните с Миеле.Включително и моя милост.За две години и 4 машини има една изторяла помпа/65лв./, една магнитна ключалка/30лв/и един измъкнат маншон/не помня,някъде около 20лв.за разкарването на техника/.И това при положение че всяка пералня прави по 4-5 цикъла на ден.
Владо, и ти ли не разбра какво имам предвид? Да не се РОБУВА, това имам предвид. Че като се каже НЕМСКО и вече мед капе от устата. Светът не започва и не свършва с НЕМСКОто.
Последна промяна от Chefo77 на ср яну 08, 2014 8:25 pm, променено общо 1 път.
agj - майстор
Chefo77 написа:
agj написа:
А ако не искам, какво?
Ми нищо !Дръж си го за теб !
Chefo77 - майстор
agj написа:
Chefo77 написа:
agj написа:
А ако не искам, какво?
Ми нищо !Дръж си го за теб !
Искаш да ми отнемеш правото да имам мнение? Или да давам акъл? Ти казваш твоето, аз казвам моето. Аз обаче защитавам моето, а ти не виждам да предлагаш обосновка на твоето, освен това, че сме втора ръка хора. НЕ СМЕ.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11

Тема "Избор на пералня до 900лв" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: