• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 93
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
hidrazin - майстор
И пари нас е топло и приятно (централна БГ). Към 16-16.01 дават и топъл дъжд за да може всичко да тръгне. И така до към 17-ти. Тогава уж го дават да застудее ама дали? Те и за около 12-ти го даваха ама гледам са го променили.
Ще гледам да почвам да копая дупки за маслиновите фиданки и май другата седмица ще сея доматите и пипера направо в земята безразсадно. :shock:
:partyman:
stiv1961 - майстор
hidrazin написа:
И пари нас е топло и приятно (централна БГ).
Ще гледам да почвам да копая дупки за маслиновите фиданки и май другата седмица ще сея доматите и пипера направо в земята безразсадно. :shock:
Давай да не закъснееш :) , като ви гледам температурните рекорди
http://www.kazanlak.com/news-14025.html
http://www.kazanlak.com/news-14033.html
Оня ден четох в същия сайт за напъпила фиданка....
hidrazin - майстор
stiv1961 написа:
Давай да не закъснееш :) , като ви гледам температурните рекорди.....
Ами близките три дни ще съм зает. Утре съм в Зарата за преглед на служебния джип че вече навъртя месеца. Пък и фиданките за маслини още ги няма. :-D
Krass - майстор
като ви гледам температурните рекорди
Мдаа, в Ягода карат още ски :wink:
stiv1961 - майстор
Krass написа:
като ви гледам температурните рекорди
Мдаа, в Ягода карат още ски :wink:
Не знам как е в Ягода ама тук в Стара Загора мъглата не се е вдигала с дни. Само по обяд слънцето пробие за малко и айде пак в тръстиката :-D
hidrazin - майстор
Мдаа... В Зарата днес беше кофти. Голям студ. До Хрищене биваше - оттам нататък мъгла и всичко в скреж. И това в 10 сутринта. А при нас още в 8 беше изпекло. Добре поне че в Технополис и Мола биваше ама голям километраж навъртях в тях за три часа. :x Износих си грайферите на обувките. Кога съм вървял толкова пеш? :lol:
P.S. У наше село има един с парник. Понякога взимам от него разсад. Днес ми казаха че вече бил пикирал доматите!!! Май тия дни ще мина да си запазя малко разсад, че работата хич не бива. Като гледам колко ще е сухо, края на сезона ще е средата на август. :lol:
stiv1961 - майстор
Миналата седмица в Ягода имаше мъгла, преместих висящите мезета в Стара Загора и цяла седмица са в хладилника. Утре пак ще ги транспортирам обратно :-D . И да не е офф, наесен посадих една райска ябълка и една смокиня, ще видим напролет дали ще се появят листенца :?
kaishew - специалист
Здравейте и за много години.Ето ги и моите лешници през януари.

Прикачен файл

Picture 2741-1.jpg

Прикачен файл

Picture 2739-1.jpg
Stefan_62 - майстор
kaishew написа:
Здравейте и за много години.Ето ги и моите лешници през януари.
Здравей, това всичкото лешници ли са, добре изглеждат личи се , че добре се грижиш за тях.
kaishew - специалист
Да,около 120 броя на 7 години.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 93

Тема "Кой как се грижи за овощните и зеленчуковите градини" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: