Ми тя колата мойта бре. И да отричам, все тая
Пък и ченгетата като ме видяха, ме посрещнаха с "Точно вие ни трябвате" ... сърце не ми даде да им опонирам 
Всички имаме коли, нали ?
Chefo77
- майстор
164 мнения в "За камерите на КАТ"
tanosliven
- специалист
А тука на Крит преди седмица започнаха да си ги прибират камерите -каквото е останало от тях де -бяха леко нагърмяни

jekasus
- майстор
Chefo77 написа:jekasus написа:Леко не съм съгласен - от тия на стълбове -само колата и номера, от тия в колите и муцунатаChefo77 написа: Е то на снимките се вижда само колата и номера. Мен ме нямаНа стационарни няма, на мобилни си в цялата красотаАма от спор няма смисъл - или плати по-малко за 14 дена, или повече после
![]()
Е полицейската кола не се ли води мобилна?
Точно стационарната си те снима красив
Chefo77 написа:Ми тя колата мойта бре. И да отричам, все таяПонеже съм регистриран на едно село, кварталния отива при кметицата - търси брат ми, ама казва - той май брат му е зад кормилотоПък и ченгетата като ме видяха, ме посрещнаха с "Точно вие ни трябвате" ... сърце не ми даде да им опонирам
strelec
- специалист
zmiori написа:Точно така, собственика казва кой е карал. Преди време /7-8 години/ познато бизнес-менче "купи" книжки на всичките си роднини. Миналата година баба му /на 74г./ "изгоря" със скорост от 180 км/ч с неговия мерджан. Въпреки че на снимката ачик ачик си личи че е той.Е, това е супер! Ха-ха!
ESPACE
- майстор
strelec написа:Какво му е суперското? Че сме супер скапана държава ли? В определени държави тоя хубавец и на топло щеше да стои.zmiori написа:Точно така, собственика казва кой е карал. Преди време /7-8 години/ познато бизнес-менче "купи" книжки на всичките си роднини. Миналата година баба му /на 74г./ "изгоря" със скорост от 180 км/ч с неговия мерджан. Въпреки че на снимката ачик ачик си личи че е той.Е, това е супер! Ха-ха!
stivemaster
- майстор
hidrazin
- майстор
stivemaster написа:Трудна щото сме равнодушни мишки , ако си търсим правата закона е на наша страна ...Трудно е защото закона против нас Цък! Колега четете надолу!
Колега, като намерите съд у нас, дето въобще да Ви разгледа записите от камерката или телефончето .... ще почерпя! И не бъркайте гледане и разглеждане.
P.S. За мишките си прав!
crez
- майстор
Май сам останах тази нощ, пилците се квакнаха
Относно снимки и прочее фотоматериали се считат незаконно направени и полицая може да те осъди че си го снимал баз негово съгласие,пак по този НК цитиран по-горе от колегата. У нас е така, но в Русия направения запис от водача се приема от съда,за там съм сигурен, но незнам как е в ЕС.
stivemaster
- майстор
Аз неслучайно съм дал линк към светлия пример,към будителското поведение.Дори да не бъде признато в съда доказателство ,това може ли да е причина да се откажем от принципните си действия ?
Равнодушните мишки например, ехидно се подсмиват и шушукат ,когато една от тях изгаря и бива пъхната в затвора отстоявайки ОТКРАДНАТОТО си право на неприкосновеност и защита. Разбира се съдът, оперирайки с наредените текстове на ВСИЧКИ ОТВРАТИТЕЛНИ български закони (закони направени така в чия ли полза), противопоставят действията на тази мишка (уж незаконно притежавано късо огнестрелно оръжие) с действията на по виновната убита от нея мишка (92 КРИМИНАЛНИ РЕГИСТРАЦИИ,7 присъди, от които 4 на различни срокове затвор).
Откъм доказателствена част съм напълно подготвен ,но няма да отегчавам никого тук, само ще си позволя цитатче, за да усетите мерзкия тон - абзац от решението на съда(ВАС) :
"Бягството на заподозрян в престъпление не е позволявало на подсъдимия да предприема мерки за задържане с цел предаването му на полицията, а още по-малко да използва огнестрелно оръжие, с което предварително се е въоръжил.
Двамата, макар да са имали намерение да вършат кражба, не са предприели действия в тази насока, още по-малко са използвали някои от намерените инструменти. Това, че те са евентуални крадци, е било заявено единствено от сина на Опиц, коментират съдиите.
"Съмнителното им поведение не е давало основание на подсъдимия да провежда граждански арест с оглед защита на нечии интереси, каквито не са били поставени в риск, нито да използва пистолет, за да посрещне съпротивата на дееца"."
В случая мислите ли, че на някого прави впечатление, че пистолета е газов?Че в оръжейните магазини се продават боеприпаси, неотговарящи на ЗКВВООБ ? Някой замисля ли се, какво значи "криминална регистрация" и кому е от полза този човек да е "навън" и да действа.Предвид това което гледаме по телевизията за Бисер Петното, дали е повод за някого да се замисли ?
В жалкото си равнодушие вече нито мислим ,нито чуваме,нито реагираме.Затова мисля че вече не отговаряме на описанието общество, а сме се превърнали в сбирщина,тъпла или даже още по жалко - глутница.
Равнодушните мишки например, ехидно се подсмиват и шушукат ,когато една от тях изгаря и бива пъхната в затвора отстоявайки ОТКРАДНАТОТО си право на неприкосновеност и защита. Разбира се съдът, оперирайки с наредените текстове на ВСИЧКИ ОТВРАТИТЕЛНИ български закони (закони направени така в чия ли полза), противопоставят действията на тази мишка (уж незаконно притежавано късо огнестрелно оръжие) с действията на по виновната убита от нея мишка (92 КРИМИНАЛНИ РЕГИСТРАЦИИ,7 присъди, от които 4 на различни срокове затвор).
Откъм доказателствена част съм напълно подготвен ,но няма да отегчавам никого тук, само ще си позволя цитатче, за да усетите мерзкия тон - абзац от решението на съда(ВАС) :
"Бягството на заподозрян в престъпление не е позволявало на подсъдимия да предприема мерки за задържане с цел предаването му на полицията, а още по-малко да използва огнестрелно оръжие, с което предварително се е въоръжил.
Двамата, макар да са имали намерение да вършат кражба, не са предприели действия в тази насока, още по-малко са използвали някои от намерените инструменти. Това, че те са евентуални крадци, е било заявено единствено от сина на Опиц, коментират съдиите.
"Съмнителното им поведение не е давало основание на подсъдимия да провежда граждански арест с оглед защита на нечии интереси, каквито не са били поставени в риск, нито да използва пистолет, за да посрещне съпротивата на дееца"."
В случая мислите ли, че на някого прави впечатление, че пистолета е газов?Че в оръжейните магазини се продават боеприпаси, неотговарящи на ЗКВВООБ ? Някой замисля ли се, какво значи "криминална регистрация" и кому е от полза този човек да е "навън" и да действа.Предвид това което гледаме по телевизията за Бисер Петното, дали е повод за някого да се замисли ?
В жалкото си равнодушие вече нито мислим ,нито чуваме,нито реагираме.Затова мисля че вече не отговаряме на описанието общество, а сме се превърнали в сбирщина,тъпла или даже още по жалко - глутница.
Тема "За камерите на КАТ" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература