Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.

Вашия избор за марка power tools

37%
Bosch /professional/
7
16%
DeWalt
3
5%
Hitachi
1
42%
Makita
8

Общо гласове: 19

PIP - майстор
Първо здравейте на всички и поздравления за полезния форум.

Обмислям покупката на няколко машинки и за целта се опитвам да събера колкото се може повече лични впечатления от хора ползващи подобни инструменти, че мненията на продавачите в повечето случаи не са много обективни. Интересуват ме най-вече мнения относно надеждност, удобство и поддръжка на изброените марки.

Мерси
"olegbg - помощник
"MAKITA", SPARKY", "Bosch" продават всички части за това ремонт не проблема. Перфоратор още на "Eltos" със ремонти ползвам почти 10 години. Винтовер на "MAKITA" пак доволен. Перфоратор на "BOSCH" От втора потреба направил основен ремонт обаче още не ползвал, само чух от колеги че хубов.
UNIOR - модератор
PIP, да спомена че има раздел "Ел. инструменти", не ме разбирай погрешно, ако имаш някакви въпроси можеш да питаш там, с радост ще помогна, а за анкетата браво, тъкмо си мислех да пусна такава
във въпросния раздел, но ти си ме изпреварил :)
MASTER - специалист
От изброените марки инструменти не съм виждал зле конструирани и кофти работещи.

За сметка на това съм виждал много случаи в които се използват не по предназначение, или неправилно.
UNIOR - модератор
MASTER написа:
За сметка на това съм виждал много случаи в които се използват не по предназначение, или неправилно.
В това си напълно прав,на за Хитачи мога да поспоря, или по специално за това което се предлага на българския пазар, много калпави и много евтини.

Тема "power tools" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: