• 1
  • 2
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
stiv1961 - майстор
hidrazin написа:
Лошото на пазара е че често се продава разсад който няма нищо общо с това, за което го купуваш. :-D Това от собствен опит.
:partyman:
Аз затова купувам само от познати разсада. Миналата година купих от сортови семена пакетче семе за ,, Гергана" а се ,,народиха"..... корнишони :-D + едно пакетче корнишони ииии сега имам стелиризирани корношони за две години напред :-D
rumen302 - специалист
Благодаря за отговорите. Вече посъбрах инфо и от интернет. Мисля да преградя место към 50-60 квадрата. В края на един квартал, няма нито път нататък, нито хора. Баир е, а отдолу има река. Там работя в една работилница и точно до нея. В къщите има огромни кучета и засега няма кражби. От другата страна на реката разни баби са си садили разни работи и никой не им прави проблем, даже не им крадат, макар че там точно няма къщи и градините им са без ограждения. По реката всяко лято съм забелязвал израстнали някоя и друга домата, здрави растения с бая плодове. Има и земни ябълки. Почвата е добра. Аз мисля да садя чесън, домати, картофи тикви и маруля. С минимум препарати или без, пък кавтото се роди.
Stefan_62 - майстор
Идеално и ако помислиш и за една помпа да поливаш от рекичката, няма да имаш никакви проблеми. Важното е да имаш мерак, а ако не си се занимавал досега с градинарство с малко питане и малко помащ от форума ще стане всичко .Успех, с каквото може /съвети и идеи/ ще помагаме в начинанието ти. :drinkers:
stiv1961 - майстор
Stefan_62 написа:
Важното е да имаш мерак, а ако не си се занимавал досега с градинарство с малко питане и малко помащ от форума ще стане всичко .:drinkers:
И бабите да пита, и бабите :)
От другата страна на реката разни баби са си садили разни работи и никой не им прави проблем
  • 1
  • 2

Тема "без разсад" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: