• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 21
Всичко за дърводелството
todor_tsanov - специалист
не те разбирам по начина по който правиш вратата можеш да направиш и тази навремето нямаше такива фрезери / бяха много скъпи/ размини/ да не са в една права линия/ хоризонталните фризове
EDI - майстор
Не ми се прави глъб /чеп/ и длаб за рамката, сега ми е по-лесно, сглобката направо става след фрезоването, без други операции.Като направя хоризонталната фреза, по-лесно ще работя глъб и длаб.Сглобката за конструкцията на рамката не е класическата за врата, но в случая ще е така.Мислех да разчупя напречниците, и таблите да станат с различна големина, но се отказах, реших първата врата да е класическа, симетрична.За другата врата ще направя малко по-разчупен дизайн.
kyn4o - помощник
еди, сподели тези фрезери от къде ги купи и на каква цена? предполагам ebay.com??
EDI - майстор
Да, от там.Ето го магазина - http://stores.ebay.co.uk/Precision-Bits ... 34.c0.m322 .Качеството е високо, карбида е С3.Режат дъб без да се замислят.
Stefan2000 - специалист
Много хубави профили.
Фрзите по нашите магазини имат ли цанга за 1/2"
EDI - майстор
Нямат, у нас се продават с метрични цанги.Само за СПАРКИ имат инчови цанги за голямата фреза, комплекта е 10-15 лева. Само за ПАУЪР ПЛУС - 1500 ватовата фреза могат да доставят цанга 12,7 ми писаха.Иначе в продавалника редовно се срещат оберфрези с инчови цанги.
EDI - майстор
Да, това комплектче е на добра цена.Аз имам и на 12 мм комплектче за таблени врати, екипиран съм за всякакви изненади от оберфрезата. :-D
kyn4o - помощник
EDI написа:
Да, от там.Ето го магазина - http://stores.ebay.co.uk/Precision-Bits ... 34.c0.m322 .Качеството е високо, карбида е С3.Режат дъб без да се замислят.

благодаря много! :rock: мито дължи ли се за покупката като пристигне?
EDI - майстор
Не, продавача ги праща като подаръци.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 21

Тема "Проект и изработка на интериорна дъбва врата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: