• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Galiaa - специалист
Може ли да го бъде, при какви условия, трябва ли да е в шкаф.... и въобще какво мислите?
Банята не е малка, ще е с душ кабина и пералнята ще е по диагонал на душ кабината.

Мерси предварително!
Любо - специалист
лично аз нямам в банята пералня ,но имам душ кабина с вентилатор над нея и като се къпем останалото помещение си е сухо.Така че не ти трябва шкаф освен ако не го искаш за дизаин
fichtenweg - специалист
описаните условия почти съвпадат с тези в банатя на нашите, банята не е много малка, може би към 4 и нещо най-много 5 кв.м има душ кабина и пералнята винаги си е била там. Незнам дали има значение че е с горно зареждане но досега не е имало какъвто и да е било проблем (няма вентилатор над душ кабината, но тавана е висок 3м). Шкаф според мен не е необходим. Аз също бих сложил пералня и в моята баня, но мястото е твърде малко.
Galiaa - специалист
Благодаря Ви,
Чудя се какво да я правя, иначе заминава в кухнята и вместо да си имам шкаф да си тъпча разни неща , ще трябва да държа там пералнята.
нещо такова си мислех, ако смятате че няма проблем за самата перелня.

Прикачен файл

tapeti&textil0020a.jpg
tova
tapeti&textil0020a.jpg (158.76 KиБ) Видяна 5637 пъти
fichtenweg - специалист
ами така ел. частта на гърба изглежда по-защитена, а още повече ако се сложи и завеса пред пералнята...
Galiaa - специалист
fichtenweg написа:
ами така ел. частта на гърба изглежда по-защитена, а още повече ако се сложи и завеса пред пералнята...
Да, мисля че ще имам място зад врата на банята и ще е далеч от мокрото.

Но като видя другата седмица изградените стени - тогава ще решавам :)

Благодаря!
крум - специалист
Аз по-скоро бих се притеснил за ламарините, отколкото за механиката или електрониката.

Купихме си с една колежка еднакви модели перални по почти едно и също време.
Нейната беше в кухнята до мивката, моята - в кухнята на 1 шкаф разстояние от мивката.
Когат отидох да и помагам да се изнася от квартирата (може би след 2.5-3 години от покупката), пералнята беше тръгнала да ръждясва от долу до пода и от страната на мивката.
fichtenweg - специалист
определено най-много ръжда ги грози пералните когато са близо до вода, особено много ръждясваха Перла 0х навремето, тази която имат нашите май е малко популярна Zanker но явно влагата изобщо не й се отразява
Galiaa - специалист
крум написа:
Аз по-скоро бих се притеснил за ламарините, отколкото за механиката или електрониката.

Купихме си с една колежка еднакви модели перални по почти едно и също време.
Нейната беше в кухнята до мивката, моята - в кухнята на 1 шкаф разстояние от мивката.
Когат отидох да и помагам да се изнася от квартирата (може би след 2.5-3 години от покупката), пералнята беше тръгнала да ръждясва от долу до пода и от страната на мивката.
Ако не влезе в Банята я чака шкаф във кухнята и пак ще е близо до чешмата, даже ще е ДО нея....

Нямам къде да я сложа....

Какво ще правя?
desss - специалист
старата ми пералня беше 4 години в банята, на 10см от мивката и на по-малко от 2 метра от душа, без завеси, без душ-кабини, без вентилатор /само с един стар отдушник/, и нищо й нямаше :)
  • 1
  • 2

Тема "Поместване на пералня в банята?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: