• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11
Всички въпроси за вилата.
Caxo - специалист
Има обемни датчици, които се настройват на килограми, обикновено 40кг. и така по-малки обекти не засичат. Освен това, обикновено максималната скорост на "флашката" е за определени МБ след което скоростта пада....
xperia - специалист
А две камери с dvr да се преглеждат евентуално, ако нещо не ми харесва, като ги гледам в реално време.
Колко ъплоуд е нежен тогава?Като записите са на твърд диск и как се преглеждат по интернет, някаква програма ли трябва?
xperia - специалист
Моля за малко помощ!!!
Какъв DVR да взема и какви две камери?И екран съм навит да сложа за настройки, като отида там.
От интернет ще ги преглеждам, от виваком питах и правих и могат да осигурят с флашка около 4,7MBPS.
silent - майстор
По принцип във форумите обикновенно кибичат хора за които колата е Мерцедес, яденето е черен хайвер, жената е Анджелина Джоли а те самите са ествествено Брат Пит или поне им се иска да са. Всичко останало не важи. Аз обаче съм Пенчо мъжа на Станка карам стар фолц и ям типов хляб за отслабване, затова ще ти предложа моя евтин вариант.
Ползата от видеонаблюдение без СОТ е никва със СОТ малко полезна екстра. А пък да зарежеш камери за по 100 и повече лева в нохраняема къща си е чиста глупост. Моята система се състои от
1.Компютър стар-пентиум 4 на 2 гига е достатъчен -такъв съм сигурен че ще намериш кой да ти подари за без пари илиз а шише ракия
2.ДВР платка за 20паунда от Ибей. Има всички екстри вкл и работеща моушън опциа -да записва камерата когато в определен от теб участък засече движени + доста екстри ако имаш нет по лан.
3.4 камери от китай за по 16 долара с инфра диоди- не са върха на сладоледа но стават вечер хващат до към 5-6 метра.
4. Ползвам нет с флашка от виваком и се пръзвам през теам виюто. Лошото е че там където съм няма читаво 3Г а на еджа скороста е тегава но криво ляво можеш да видиш какво е положението. Кофтито е че софтуера на модема ми няма опция за автоматично конектване ако спре тока или ако се разпадне по някаква причина връзката. Аз този въпрос так и не мога да го реша и сега като нямам връзка с компютъра това е докато не отида и ръчно се вържа към мрежата. Ако някой има идея как да реша този проблем приемам всякакви предложения.
5. Хубаво е да имаш УПС.
zuk - напреднал
xperia написа:
Моля за малко помощ!!!
Какъв DVR да взема и какви две камери?И екран съм навит да сложа за настройки, като отида там.
От интернет ще ги преглеждам, от виваком питах и правих и могат да осигурят с флашка около 4,7MBPS.
Като ползвател на мобилен интернет (мтел), мога да кажа, че въпросът не е само USB-модема, а и скоростта, която мрежата на оператора може да осигури на даденото място в различни моменти. Т.е. имаш клетка на опаратора с ограничен трафик. С приоритет естествено са разговорите и за данните каквото остане. С разпространението на смартфони, таблети и др. подобни в последно среме стана така, че привечер когато всеки има свободно време и почва да ръчка из нета, скоростта става практически нула.

Мисля, че IP камери имат приложение само при кабелен интернет, за сега.
ZMeyGorianin - майстор
В Продавалника се въртят доста обяви за този китаец: http://olx.bg/hd-paket-4-kameri-sistema ... -i50221903

Някой ползва ли го? Отзиви?
kuger - майстор
Линкът е умрел :-D
За това ли става въпрос:
http://olx.bg/komplekti-za-videonablyud ... -i48304431
Последна промяна от kuger на нед юни 01, 2014 3:32 pm, променено общо 1 път.
kuger - майстор
Купих такъв, да знаеш, че е без харддиск. Пробван е само в къщи, добре гледа на около 5-7 метра, с относително добро качество / познава се кой е срещу камерата :-D /, нощем не съм очарован, поне не е тестван в реални условия. Добре, че ме подсети, извадих го да е пред мен, тия дни ще го пусна на две камери, за другите две ще чака кабел.
Има доста гъзарии, запис при движение, само не съм разучил може ли да се определя зоната на наблюдение. Има възможност за свързване към интернет. Записва и звук. Като за тези пари, май си струва. Като прибавиш и парички за хард /до 2 Гб /, май си прави сумичка.
А, при отпадане на захранване се саморестартира.
kuuuuuul - майстор
И аз чакам да споделиш мнение,особено за Wl-Fi то :partyman:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11

Тема "Система за видеонаблюдение за вилата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: