Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
kosata - специалист
Преди дни си инсталирах Windows 7 Home Premium на едно ново лаптоп-че.Проблемът ми е в активирането му,тьй като уиндоуса е теглен от Замунда.Пробвал съм с най различни активатори и все не става ! Моля за помощ и евентуално за работещ активатор ! :)
Lazy_666 - специалист
Потърси DAZ. Неговия loader ползвам вече поне на 5 компа.
thinkpad - майстор
RemoveWAT е по-добро. То не е loader, не инсталира SLIC-ове и прочие боклуци, то направо премахва Windows Activation Technologies от Windows. Полето за активация в System Properties въобще изчезва и Windows може да се ползва неограничено.
montoya - майстор
Глупости с тоя римув ват или там каквото е, идва момент в който аваст или друга антивирусна инсталира нещо от някакъв ъпдейт или микромеките ти пробутат софтуер под някоя програмка и почва пак да пищи че е невалиден уиндоуса. Не че няма оправия с MBR Regenerator, но не всеки път става.
До сега не ми се е опънал комп да му инсталирам седмица и да не може да се активира с лоудъра на Даз на който не виждам какъв му е проблема със слика-а
thinkpad - майстор
montoya написа:
Глупости с тоя римув ват или там каквото е...
Не е вярно. Ако инсталираш update на Microsoft, който възстанови WAT, просто пускаш RemoveWAT отново. А проблемът със SLIC-а, е че ПИПА SLIC-a(таблицата в BIOS) или емулира някакъв, като емулацията е калпава и постоянно от MS цакат с обновяванията подобни методи, да не говорим че антивирусните често пищят от тия loader-и. RemoveWAT не е loader и подобни неща не прави. И никакъв MBR Regenerator не ти трябва за нищо, понеже RemoveWAT не пише по MBR и не модифицира по начина по който го правят Loader-ите. Ако пък случайно някой ден по някаква причина MBR ти бъде повреден - има FixMBR/FixBoot команди от Recovery Console.
Очевидно е, че идея си нямаш какво е RemoveWAT, но коментираш без да знаеш.
montoya - майстор
Абе аз подробна и точна идея си нямам, но съм чел само проблеми свързани с него и тоя начин на "легализиране", включително и на мен ми се е случвало на две машини ядове с регистрацията да ми прави, но аз пък минавам с голямата метла и тургам лоудъра да не се ядосвам в последствие.
За слик-а също не знам много, освен че за да мога да си сменя мрежовата карта на лаптопа трябваше да си инсталирам слик биос без уайтлист за хардуера щото от нр решили че не може да се сложи атерос вместо интел примерно, минаха 4 години проблем не съм видял иначе наистина нямам представа какво е това SLIC :partyman:
svetliopi44 - Чирак...
Windows Loader
MBR Regenerator
С тея дваете пак от Замунда забравяш за проблем ... потърси има си описание кое как се прави .
http://windows-ruse.alle.bg/%D1%81%D1%8 ... %BC%D0%B5/
stiv1961 - майстор
Да не пускам нова тема, може и тук да ми помогнете :prayer: . Инсталираха ми на лаптопа някакъв Windows 7 Ultimate, забелязвам, че понякога/ не го прави често/ изведнъж екрана става черен и след няколко секунди се връща в обичайното си състояние. Долу вдясно ми излиза ето този надпис
Прикачен файл:
ScreenShot001.jpg
и след малко изчезва. Това се получава когато съм в нет-а. Ползвам Хром, не съм пробвал на Мозилата и Експлорера.

Тема "Проблем с Windows 7 Home Premium" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: