Нека оставим сметките настрани и да изясним, какво ще захранвате, тоест, какъв е товарът, а също и какъв е източникът на захранване? Ако информацията не е конфиденциална, то може би един "Булев" отговор - "Става" или "Не става", ще е дъстатъчен. 

silent написа:С двете близки камери (с къси кабели) нямам проблеми -смущения но на далечните кабелите освен че са дълги минават покрай мостови кабели на ел инсталацията и мисля че от там влизат смущенията. Принципно при тестването в нощен режим със собствено осветление камерите хващат до към 5метра. За качеството всичко е относително , но дакажем че тези камери снимат прилично и приблизително като камерите които тук се продават за по до 100лв.1. - За смущенията на далечните камери - http://www.cnwsolution.com/index.php?pr ... GB001.html
Наблюдението ми е максимално евтино и сбирщайн. Правил съм го основно за да следя дали кучето е живо и кой му яде храната. На обект без жива охрана всякакви по-скъпи камери са безмислени.
silent написа:... Захранванто е китайско импулсно 12V/5А за като тези за лаптоп. Камерите са 4ри с обща консумация 2АПосле го видях това. Значи те устройва.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: