• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
thinkpad - майстор
Ами..добре! Значи захранването е с APFC. Аз обаче нямам служебен уред за 1000 долара, извинявай. :wink:
А и то така и баба знае. Друго си е да го изчислиш. :lol:
engineer - специалист
thinkpad написа:
engineer написа:
Истинският инженер не работи с произволни усреднени стойности. Ти с какво си мерил твоя компютър? Може би с дюлгерския метър.
Инжинер, честно казано - идея си нямам всяко конкретно захранване какъв точно му е фактора на мощността, ако го няма написан в спецификацията и не са правени допълнителни измервания. Фактора на мощността, който дадох е статистически средно аритметично. Тежестта му е чисто ориентировъчна.
Първо искаш допълнителни измервания, после уред нямал за мерене... сам си противоречиш.
И виждам че си много печен в изчислениятя.
Следващия път вземи тоя автомат и го обърни обратно.
thinkpad - майстор
engineer написа:
Първо искаш допълнителни измервания, после уред нямал за мерене... сам си противоречиш.И виждам че си много печен в изчислениятя.Следващия път вземи тоя автомат и го обърни обратно.
Инженере, нещо си се разсърдил. Ами да, нямам специализиран уред и именно за това дадох някакви статистически примерни стойности. Относно изчисленията - както искаш го разбирай. А относно автомата - няма да стане. Казах, че при нелинейни товари се изискват по-задълбочени измервания и анализи. Не съм казал, че ще ги правя.
Не ми се месеше в онзи вас спор, но очевидно по заобиколният начин пак се забърках.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14

Тема "Интересна задачка относно измерване на тока с амперклещи. :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: