Нека намерим най-тънките цени.
ESPACE - майстор
Дръвче си е, имам я. Фазово управление и твърди кабели. Смотани човки, бързо се ядат. За мен не си струва парите. А, и поялника ми изгоря втората година. На максимум 50-60 часа работа.
ferrari4456 - специалист
Някой ще взима ли детектора?
lov - майстор
Имам го от предишното предлагане. Честно казано май за нищо не става. Един път ми се наложи да го ползвам защото нямах нищо друго по свястно и само си загубих времето. За гипсо картонджиите може да свърши някаква работа да си дирят профилите.
ferrari4456 - специалист
Значи не може да открива ел. кабели?
Можеш ли да го пробваш примерно от контакт и да тръгнеш да му търсиш жиците къде отиват в стената.
Аз имах един за 13лв и ако стената е тухла ставаше, но нещо се развали и не се включва последно.
lov - майстор
Може и да може ама на мен ми покараха роги кога го пробвах щото съм свикнал с да диря кабели с друго. Стената влажна и се оказа една паяжина от долу от кабели и свирукаше даже за щяло и не щяло.
agj - майстор
anabolicbeast написа:
Някой има ли наблюдения върху това и дали въобще върши работа? http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-2795AFDC ... il&id=2644
Това "точило" го имаше и в Баумакс и бързо сe изчерпваше!
Върши добра работа!Ако свредлото е счупено накриво е по добре да бъде "изравнено" на шмиргел ,ако има наличен естествено.Ако пък няма шмиргел ,пак става но малко по бавно!
Последна промяна от agj на пет яну 17, 2014 5:47 pm, променено общо 1 път.
mitko64 - майстор
Мен пък ми хваща окото ъгловата приставка за винтоверт. Имам подобна от Баумакс, но от много глава на боли, а и цената и е добра. Може и някоя отверка да гушна. С нетърпение очаквам пак да пуснат шпаклите, оказаха се страхотни.
Mega - специалист
От шпаклите и аз съм много доволен. :partyman:
mitko64 - майстор
Не знам от каква неръждаема стомана са, но то беше блъскане, сечене, стъргане на циментови замазки, мазилки, хипсове. На две вече им спуках дръжките и сега съм намотал тиксо. Страхотно качество, но пуснат ли ги пак, не знам дали ще е пак така. А като се сетя, даже ги бяха пуснали на разпродажба за 10лв.
jekasus - майстор
mitko64 написа:
Мен пък ми хваща окото ъгловата приставка за винтоверт. Имам подобна от Баумакс, но от много глава на боли, а и цената и е добра. Може и някоя отверка да гушна. С нетърпение очаквам пак да пуснат шпаклите, оказаха се страхотни.
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-18797E15 ... il&id=2637
Изглежда ми чудесна за тези пари :-D Ама в нашия умрял Лидл надали ще се появи...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: