Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
miroslav_stoev - напреднал
Интересува ме дали ще бъде стабилна при размери 200см височина, 120 дължина и 38 ширина. Имам предвид да не е паянтова при тази височина ,а не искам да я сглобя и тогава да го установя :)

Прикачен файл

201109112105_gm_dom_01_1_medium.jpg
Това е модела
201109112105_gm_dom_01_1_medium.jpg (18.87 KиБ) Видяна 2140 пъти
radius - майстор
Няма гръб и диагонали и макар да е с много двойни стени, си мисля че може да се килне или да стои на една страна. Виж ако я дюбелираш горе в дадена точка е по-сигурно.
MamaMy - майстор
Защо някой рафтове са двойни? При тези размери и малката дълбочина със сигурност ще държат, освен ако не е за книгите в някоя фитнес зала :-D
Двойните рафтове в моя вариант ще бъдат единични :) Малко икономия на материал :) В момента обмислям вариант да е висока 180 см (гледам ,че повечето готови са с такава височина ,а при нея дълбочината ще е достатъчна) . Трябва да носи голяма тежест и не ми се рискува :)
k8l8 - специалист
Аз, като гледам това са 3 еднакви модула един върху друг, затова са двойни стените.
miroton - майстор
Всепак си сложи 2 винчета за стената.
dadko - майстор
k8l8 написа:
Аз, като гледам това са 3 еднакви модула един върху друг, затова са двойни стените.
Аз пък като се загледах- модулите всъщност на са 3, а 6
Изображение
Като се разместят един спрямо друг- може да се получи доста "разчупена" библиотека
Изображение
viewtopic.php?f=18&t=45776 накрая се получи това :)

Тема "Библиотека" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: