Ха ха
сега виждам, че сте продължили темата. Атанас съм (т.е. имах имен ден днес) и празнувах, но основно през деня се занимавах с пeчката

И предния път кабелите бяха силиконови и оригиналните кабели са силиконови. Не знаех че има разлика между "силиконови" и силиконови
Радвам се, че жена ми не я удари тока последния път, а просто падна панцера когато се опита да пусне котлона. Панцера на целия апартамент и трябваше да слизам в мазето да го пускам от таблото на енергото.
Предният път просто котлона беше спрял да работи. Да кажа и за Crown - купихме я от Зора преди около 4г. Казаха ни че тоя модел го произвеждат в България. Всъщност явно няма значение къде се произвежда, а как е проектирана. 
А иначе за боба, вече предупредих жената по рядко да включва 6-та степен.

И предния път кабелите бяха силиконови и оригиналните кабели са силиконови. Не знаех че има разлика между "силиконови" и силиконови

Радвам се, че жена ми не я удари тока последния път, а просто падна панцера когато се опита да пусне котлона. Панцера на целия апартамент и трябваше да слизам в мазето да го пускам от таблото на енергото.

А иначе за боба, вече предупредих жената по рядко да включва 6-та степен.