• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
jordanil - специалист
Огромна благодарност на EDI за помощта-купих модел G скоби и станаха..Малко скъпички /5000- бр -27 лв/ но станаха.Даже да опаковката на скобите пишеше и модела на такера!Благодаря!
EDI - майстор
Със здраве да те ползват, радвам се ,че помогнах :) .Вярно е, че са малко по-скъпи, но за сметка на това не се мачкат, като някои евтинии.
comunikator - специалист
В Практикер 5000бр са 17-18лв скъпичко си ги взел.
jordanil - специалист
comunikator написа:
В Практикер 5000бр са 17-18лв скъпичко си ги взел.
там нямаше такива
comunikator - специалист
МОже.Аз от там си взимам по принцип по 1000бр за 8лв но ми излиза мн скъпо и затова си купувам вече по 5000бр в кутия
Vulio - напреднал
Малко късничко виждам темата, но искам да допълня, за този вид телчета 140 може да се използват и скоби на Tacwise.
Малко са по евтини с 1-2 лв в сравнение с Novus, и като качество са много добри.Аз лично ги използвам за такер чук :partyman:
jordanil - специалист
Vulio написа:
Малко късничко виждам темата, но искам да допълня, за този вид телчета 140 може да се използват и скоби на Tacwise.
Малко са по евтини с 1-2 лв в сравнение с Novus, и като качество са много добри.Аз лично ги използвам за такер чук :partyman:
ще ги разгледам
mavryt4o - майстор
да ви споделя и моя казус взех си такер рапид http://www.amazon.de/Drucklufttacker-Ra ... B004AEZD8Q работи с скоби тип 14/606 та вапроса ми е какъв е точния размер на тези скоби широчина и дебелина на телчето и имат ли евтин аналог оригиналните на рапид са 52 лева за 5000бр
kalpev - специалист
За скоби тип 14/606, чичко Гугъл дава дебелина на телчето 1.10 мм, ширина 6.10 мм, височина от 12 до 30 мм.
Потърси си скоби на NOVUS от този тип, добри са.
mitko64 - майстор
Aз гриза същото дърво с Rapid 140/14. Има ги само в Ташев. На кутията пише for Novus J-19EHG. Нещо трудно се ориентирам в асортимента на Novus, Пак ли за G размера става дума?
  • 1
  • 2

Тема "търся скоби за такер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: