• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
desss - специалист
romanpm написа:
Извинявай нямах това предвид , а да стане ясно че и хладилника No frost трупа лед , но не се вижда къде , и отзад има доста за почистване от време на време ! :? :)
моя не съм го почиствала от 4 години, и няма нищо натрупано, учудваш ме :?
Антония - специалист
Имаме Samsung с No Frost система от 2000 година. Досега една снежинка не съм видяла нито в хладилното отделение, нито във фризера. За лед да не споменавам въобще. Понеже не разбирам от подобна техника, съпругът ми се постара да ми обясни принципа на работа с най-лаишки думи: "Работи като климатик". Има си духалки вътре, от които излиза студеният въздух. Да чукна на дърво, обаче хладилникът се оказа най-най-добрата ни покупка въобще -- тих, икономичен (клас А), голям, красив (и след 8 години все още не намирам дизайн, който да е по-изчистен и стилен от него), стабилен, пази зеленчуците свежи (не ги изсушава като обикновените хладилници), все хубави неща.

От друга страна... Снаха ми си купи следващия модел на Samsung през 2001 г. и си къса ужасно нервите -- пущината мучи при всяко отваряне на вратата. Пък и как бръмчи от време на време... Не е истина направо.

Та май наистина ще се окаже, че от партида до партида има огромна разлика. Съветът ми е да издебнеш хора, които са си купили хладилници наскоро, да разпиташ подробно доволни ли са и да си купиш точно същия модел от точно същия магазин. Макар че пак няма сигурност :)
now
Maj vsi4ko si e do kysmet naistina. :? Vse oste prou4vam :?:
Johny - майстор
desss написа:
ами затова си купувайте хладилници с NO FROST система. нямате тавичка, не тече, не размразявате, чиста работа. и аз от години имам LG, за което писа romanpm, много съм доволна. сега си купих един двуметров самсунг, но пак с ноу фрост система.
Това според тебе какво е?:
http://megashop.bg/techno/product_info. ... 34559f10f0
За desss, за да не пиша на ново/на мене не ми иска регистрация/
http://www.gorenje.bg/1268?aid=9278
Последна промяна от Johny на чет яну 17, 2008 10:36 pm, променено общо 1 път.
desss - специалист
Johny написа:
desss написа:
ами затова си купувайте хладилници с NO FROST система. нямате тавичка, не тече, не размразявате, чиста работа. и аз от години имам LG, за което писа romanpm, много съм доволна. сега си купих един двуметров самсунг, но пак с ноу фрост система.
Това според тебе какво е?:
http://megashop.bg/techno/product_info. ... 34559f10f0
нищо не виждам, щото иска регистрация :)
zz_stefanov - майстор
astor написа:
Аз преди около година купих един libher и не съм доволен от него.Първо на ми харесва като разпределение и е малко по-шумен от колкото би трябвало. След това се наложи да купя още един хладилник и взех Gorenje. От него съм по-доволен, не знам дали защото е в апартамен-а и там е по шумно, но не го чувам толкова колкото Libhera, които е в къща на село. Относно компресорите имало два вида и било какъвто ти се падне. Така ми казаха в магазина. Имало различни партиди, които били с различни компресори. Мисля, че Danfos е една много добра марка за компресори и Gorenjeto e с такъв. От LIBHERA изтече една вода на паркета скоро, която се наложи да попивам. С Gorejento още не съм имал този проблем. Двата хладилника са по 1,5м с горна камера и не им помня модела. Цената им е нещо от сорта на 500-600лв, ако не се лъжа. Успех и късмет ти пожелавам.
Кажи кой е модела на Либера. Аз се зарадвах, че са изключително тихи. Едни роднини имат с компресор Аспера и не се усеща че работии. От тях съм се запалил да вземам Либер.
imb_bg - напреднал
Компресорите и моторите са Словашки Завода за сглобяване е в с. Радиново
tuninghuman - специалист
нещо за аристон или някои нов модел на сомсунг някои може ли да сподели:

http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09024226
bullet - специалист
tuninghuman написа:
нещо за аристон или някои нов модел на сомсунг някои може ли да сподели:

http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09024226
Е ама този уж съвременен и скъп, а пък енергиен клас В :?
Вече има и А+
annynik - помощник
Johny написа:
...............
Имат само един голям недостаък: Водата от размразяването се събира в един плстмасов съд в/у компресора. Идеята е от топлото водата да се изпари след време. Обаче идва понякога момент, когато тази вода е в повече и тече по плочките в кухнята...........
Как се изважда тази тавичка, има ли някакъв спец начин? и въобще изважда ли се? Пълна е почти до горе. Как да махна водата оттам, почти не може да се бръкне.... Четох упътвания, никъде нищо подобно не пише, дори никъде не се споменава за този съд, щях да припадна като го видях пълен с някаква кафява течност :sad:
Хладилник Лиебхер малък шкаф ако има знач. сервизен номер - 9988936.
Сори че пиша в толкова стара тема, не намерих по-нова.

едит: кафявата течност мирише на соев сос... сега разбирам що свърши толкова бързо.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "хладилници liebherr??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: