romanpm написа:Извинявай нямах това предвид , а да стане ясно че и хладилника No frost трупа лед , но не се вижда къде , и отзад има доста за почистване от време на време !моя не съм го почиствала от 4 години, и няма нищо натрупано, учудваш ме![]()

romanpm написа:Извинявай нямах това предвид , а да стане ясно че и хладилника No frost трупа лед , но не се вижда къде , и отзад има доста за почистване от време на време !моя не съм го почиствала от 4 години, и няма нищо натрупано, учудваш ме![]()
desss написа:ами затова си купувайте хладилници с NO FROST система. нямате тавичка, не тече, не размразявате, чиста работа. и аз от години имам LG, за което писа romanpm, много съм доволна. сега си купих един двуметров самсунг, но пак с ноу фрост система.Това според тебе какво е?:
Johny написа:нищо не виждам, щото иска регистрацияdesss написа:ами затова си купувайте хладилници с NO FROST система. нямате тавичка, не тече, не размразявате, чиста работа. и аз от години имам LG, за което писа romanpm, много съм доволна. сега си купих един двуметров самсунг, но пак с ноу фрост система.Това според тебе какво е?:
http://megashop.bg/techno/product_info. ... 34559f10f0
astor написа:Аз преди около година купих един libher и не съм доволен от него.Първо на ми харесва като разпределение и е малко по-шумен от колкото би трябвало. След това се наложи да купя още един хладилник и взех Gorenje. От него съм по-доволен, не знам дали защото е в апартамен-а и там е по шумно, но не го чувам толкова колкото Libhera, които е в къща на село. Относно компресорите имало два вида и било какъвто ти се падне. Така ми казаха в магазина. Имало различни партиди, които били с различни компресори. Мисля, че Danfos е една много добра марка за компресори и Gorenjeto e с такъв. От LIBHERA изтече една вода на паркета скоро, която се наложи да попивам. С Gorejento още не съм имал този проблем. Двата хладилника са по 1,5м с горна камера и не им помня модела. Цената им е нещо от сорта на 500-600лв, ако не се лъжа. Успех и късмет ти пожелавам.Кажи кой е модела на Либера. Аз се зарадвах, че са изключително тихи. Едни роднини имат с компресор Аспера и не се усеща че работии. От тях съм се запалил да вземам Либер.
tuninghuman написа:нещо за аристон или някои нов модел на сомсунг някои може ли да сподели:Е ама този уж съвременен и скъп, а пък енергиен клас В
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09024226
Johny написа:...............Как се изважда тази тавичка, има ли някакъв спец начин? и въобще изважда ли се? Пълна е почти до горе. Как да махна водата оттам, почти не може да се бръкне.... Четох упътвания, никъде нищо подобно не пише, дори никъде не се споменава за този съд, щях да припадна като го видях пълен с някаква кафява течност
Имат само един голям недостаък: Водата от размразяването се събира в един плстмасов съд в/у компресора. Идеята е от топлото водата да се изпари след време. Обаче идва понякога момент, когато тази вода е в повече и тече по плочките в кухнята...........
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: