Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
SawMaster - помощник
Колега, изтегли последната версия на KJ Activator и не се занимавай с глупости.
hidrazin - майстор
:-D Аз лично ще се въздържа от отговори.
:partyman:
thinkpad - майстор
hidrazin написа:
Аз лично ще се въздържа от отговори.
Защо? До сега се правеше на умен с някакви приказни начини за активация на Windows без да плащаш и без никакъв шанс да те сгащят и размахваше пръстче точно така ( [-X ) :-D Какво стана, в момента ги измисляш или какво? :? :lol:
hidrazin - майстор
Аз пръстчето пак мога да ти го размахам. [-X Пък споделянето на нещо мисля си е моя преценка - шъ или не шъ. :lol:
:partyman:
thinkpad - майстор
hidrazin написа:
Аз пръстчето пак мога да ти го размахам. [-X
Ко?Не!?
Johny - майстор
Аз пък реших да обновя Уиндоусите с по-нов софтуер и драйвери. С ХР-то нямах проблеми/легален от всякъде/, но 7-та ми създаде доста проблеми с активацията. RemoveWAT не помага, ако ползвате антивируса на Майкрософт/не може да се инсталира/, а пък разните лоадери на DAZ и тем подобни, не можаха да се преборят.
Това, което свърши работа е следното: https://www.google.bg/search?sourceid=n ... i0y4&pbx=1 . Оказа се, че го имам отдавна, но накъде се беше замотало из папките.
Не е нужно да се инсталират всички ъпдейти, само най-нужните, а който не разбира, по-добре да ги забрани.
Ползвам две ОС, защото имам стар скенер, за който няма 64 битови драйвери, пък и още има някои програмки, които вървят по-добре с ХР.
thinkpad - майстор
Johny написа:
Аз пък реших да обновя Уиндоусите с по-нов софтуер и драйвери. С ХР-то нямах проблеми/легален от всякъде/, но 7-та ми създаде доста проблеми с активацията. RemoveWAT не помага, ако ползвате антивируса на Майкрософт/не може да се инсталира/, а пък разните лоадери на DAZ и тем подобни, не можаха да се преборят..
Има програми, които вървят единствено на XP и по-долен. :lol: А за RemoveWAT - MSE не си струва усилията. Давай смело и мятай някоя Avira или Avast.
Johny - майстор
Aз си реших проблема, просто споделях, а от Microsoft Security Essentials съм доволен.

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (16.2 KиБ) Видяна 1712 пъти
montoya - майстор
Брех, никога не съм имал проблеми с МСЕ и Даз, дори съм експериментирал нарочно и лоудъра след антивирусната, работи си лоудъра и въпреки инсталирания прословут КВ953310 или некакъв подобен гаде ъпдейт
thinkpad написа:
Давай смело и мятай някоя Avira или Avast.
ужасТ
thinkpad - майстор
montoya написа:
ужасТ
MSE е еквивалентен ужас. Програма с далеч от максималният процент засичания и едновременно на това - неочаквано тежка.

Тема "Проблем с Windows 7 Home Premium" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: