Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Stefan_62 - майстор
=D> :supz: Само така не трябва да се заносва матеряла :lol: :partyman:
Krass - майстор
Не миришеше ли на ацетон?
Йордан - специалист
Krass написа:
Не миришеше ли на ацетон?
Сложих 15 пакетчета сода и като тръгна една ракия на 70 градуса-супер ракия,няма кисело,мезе да има.Наздраве.
Георги Иванов(алцек) - специалист
И аз оня ден варих едни джибри.Намазах капака отвътре с липов мед,нацепих си пресни кайсии и ги залепих за меда на капака.Такава ракия стана не е за приказване.
Stefan_62 - майстор
алцек написа:
И аз оня ден варих едни джибри.Намазах капака отвътре с липов мед,нацепих си пресни кайсии и ги залепих за меда на капака.Такава ракия стана не е за приказване.
Градски аплодисменти =D> за хубавата ракия, но откъде ги намери тия пресни кайсии по това зимно време бе :? :lol:, аз ли не съм в час или ти се бъзикаш с колегата :lol:
Георги Иванов(алцек) - специалист
Преди тридесеттина години когато бях тракторист зимно време си правихме ремонт на машините в работилницата,имаше и време за лакардии и почерпване.Един колега лека му пръст Слави Паришев се казваше водеше по точки с неговите истории.Та един ден така ни омая със приказки и пробута това с кайсиите,а наближаваше Коледа.Чак след около 15-20 мин. един от нас се сети че посред зима няма пресни кайсии.
Илчо Илиев - майстор
И ти да не останеш назад и нас ни мяташ по върбите....
КИМИ - специалист
Йордан написа:
Сложих 15 пакетчета сода и като тръгна една ракия на 70 градуса-супер ракия,няма кисело,мезе да има.Наздраве.
Което доказва, че форумните Шерлок холмовци правилно са те изчислили,
че виното ти е било кисело(от което излиза хубава ракия),
а не вкиснато(което се изхвърля).
И още един съвет: разреди я да е около и под 50градуса,
да не ти изгори джигера и да почнеш да говориш като Джоко Росич. :drinkers: :rock: :rolleyes:

Тема "Ракия от кисело вино.." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: