Нека намерим най-тънките цени.
LazarGanev - "Велик майстор"
Затова първо водещ отвор с малък диаметър, който после обира ексцентрецитета
bulhomes2 - майстор
Имам такава машина от година-две и смело мога да твърдя, че на шмиргела си ги точа много по-добре от нея.
comunikator - специалист
Не говорим за това кой колко добре може да заточва бургии,като можете защо си купувате тия китайски боклуци.
Аз си го купих защото съм опитвал няколко хилади пъти да заточвам на шмиргел и от 10 бурггии една става - не ме устройва много.
Но както и да е.....
Та въпросното нещо го надянах на бормашината,но то почва да се върти цялото.... нещо не правя както трябва????
stancho123 - специалист
Аз попаднах на едно такова дефектно и после се върнах за друго, доста кофти ги точи каквото и да говориме, нащърбва ги и нищо не прави, по-добре е на шмиргела.
bulhomes2 - майстор
comunikator написа:
Не говорим за това кой колко добре може да заточва бургии,като можете защо си купувате тия китайски боклуци.
stan73 написа:
...Аз на шмиргел ги точа прилично, но на ръка съм сигурен, че почти никой не може да ги заостри така, че двата режещи ръба (ако се изразявам правилно) да отнемат еднакво, та затова си купих тази приставка с надеждата да става много по-добре...
Напротив. Точно за това говорим. Аз видях, че не става с нея и след това се научих.
agj - майстор
ESPACE написа:
В упътването пише да работи до 800 оборота, не на макс.
В моята инструкция не пише нищо за обороти !Точилото ми е "OK" от Баумакс ,не е от Лидл, но едва ли това е от значение,би трябвало да вършат едно също ....
comunikator написа:
Аз си взех точилото за бургии,но честно да кажа не можах да разбера как се ползва? :?
comunikator написа:
Та въпросното нещо го надянах на бормашината,но то почва да се върти цялото.... нещо не правя както трябва????
Челюстите на патронника трябва да бъдат събрани на нула -защото те предават движението на вала на точилото .
Приставката с крилчатите гайки се нахлузва на бормашината и се стяга ,след това и точилото се нахлузва и пристяга като се притиска към патронника.Има един канал на приставката ,точилото трябва да е в канала ....
Заточването става подобно на това от този клип:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DFdGNXIyB-0[/youtube]
itev - специалист
profesionalist_wood написа:
Взех си мечтания шублер :-D Мерси много :partyman:
:partyman:
angel_ov - специалист
comunikator написа:
Патроника ти е голям.
comunikator - специалист
43mm колкото трябва да е!
angel_ov - специалист
Абе и моя ама го затяга. 43 мм сигурно на шийката трябва да е.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: