• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 1565
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Radoslaw - специалист
Извинявам се но звучи много несериозно.Не можеш да вземеш 2400 лв май толкова ми каза момчето и след това да се обясняваш като ученичка.Та фото датчик ,димни газове и т.н.Просто нещата не са професионални .Казваш ,че гори всякакви пелети а не е така.Питай ss_1 za Kostrajewa.Наистина даде един кош пари, ама гори наистина всичко.Даже самозапалва въглища ,изрично го питах за това.
LazarGanev - "Велик майстор"
Radoslaw, обясненията ги правя аз за тебе. Сигурен съм, че на момчето за което говориш са му повторили 10 пъти че РБ става за всякакви пелети без слама, така както го повтарят на всеки клиент. За слама става BMG. Не знам той каква е купил. Ако е купил RB, като е премълчал факта, че ще гори сламени пелети си е негов проблем
От GREYKO не са изобщо наясно как протича горенето на различните видове пелети.
Откраднали са от Ерато и са добавили един шнек който да бута шлаката.
Управлението също не е тяхно, и е доста ограничено.

Изобщо не си заслужава парите, само рекламата им е голяма.
cvetan_d - специалист
Кое точно са откраднали от Ерато, че не ми стана ясно? :shock: :shock: :shock: [-X
vrangelov - специалист
ilko_krastev написа:
От GREYKO не са изобщо наясно как протича горенето на различните видове пелети.
Откраднали са от Ерато и са добавили един шнек който да бута шлаката.
Управлението също не е тяхно, и е доста ограничено.

Изобщо не си заслужава парите, само рекламата им е голяма.

С удоволствие бих узнал как протича горенето при различните видове пелети. Сподели с нас, ако обичаш, къде бъркат от Грейко! Откраднали са какво от Ерато, пелети ли?
Radoslaw - специалист
Нямаше да взема мнение ,ако не бях лично свидетел на щанда им на пловдивския панаир.рекламата беше, горят всякакви пелети.А и момчето за което говоря ги е питало.Както се изрази ,гледат да вземат парите и след това се оправяй.
Искам да бъда разбран правилно.Не може да ти вземат парите и след това да те обвиняват,че не си използвал правилните пелети.А и бях го споменал чисто пелетните горелки ,не са най правилния избор.Непрекъснато давам пример с горелката на Kostrajewa.днес имаш дърва гориш дърва.Утре си намерил костилки ,чипс,стърготини,въглищен прах,сламени пелети, гориш това което ти е най евтино.Когато някой ми предложи такава горелка на поносима и приемлива цена е тогава шапка ще му сваля.
Radoslaw написа:
А и бях го споменал чисто пелетните горелки ,не са най правилния избор.Непрекъснато давам пример с горелката на Kostrajewa.днес имаш дърва гориш дърва.Утре си намерил костилки ,чипс,стърготини,въглищен прах,сламени пелети, гориш това което ти е най евтино.Когато някой ми предложи такава горелка на поносима и приемлива цена е тогава шапка ще му сваля.
Аз не виждам какъв е проблема - щом Kostrajewa ти е на сърцето - купуваш си такъв и толкоз :cool:
Radoslaw - специалист
LazarGanev написа:
Radoslaw написа:
А и бях го споменал чисто пелетните горелки ,не са най правилния избор.Непрекъснато давам пример с горелката на Kostrajewa.днес имаш дърва гориш дърва.Утре си намерил костилки ,чипс,стърготини,въглищен прах,сламени пелети, гориш това което ти е най евтино.Когато някой ми предложи такава горелка на поносима и приемлива цена е тогава шапка ще му сваля.
Аз не виждам какъв е проблема - щом Kostrajewa ти е на сърцето - купуваш си такъв и толкоз :cool:
Ами естествено какъв е проблема цената.Не всеки може да си го позволи.Но не това беше идеята,нали темата започна всеки да си даде мнението с което да помогне при избора на горелката.А ако някой,започна темата с чисто рекламна цел и в това няма лошо,всички сме грешни.
Темата беше пусната за да се обсъждат едноименните горелки, но ти реши да включиш и друга марка ни в клин, ни в ръкав (Kostrajewa) щото била хубава, после казваш че имала кофти цена :-D . Да ти кажа и на мен ми харесва да карам Лексус, ама нито го хваля, нито се оплаквам от цената му. Просто карам каквото ми позволява джоба и не мрънкам :wink:
Radoslaw - специалист
LazarGanev написа:
Темата беше пусната за да се обсъждат едноименните горелки, но ти реши да включиш и друга марка ни в клин, ни в ръкав (Kostrajewa) щото била хубава, после казваш че имала кофти цена :-D . Да ти кажа и на мен ми харесва да карам Лексус, ама нито го хваля, нито се оплаквам от цената му. Просто карам каквото ми позволява джоба и не мрънкам :wink:

Включих се в темата защото се подразних от факта за който ми спомена моя познат.За съжаление това е масова практика в България.Предполагам знаеш ,че в Евпопейския съюз в който членуваме всяка стока може да бъде върната в рамките на един месец,ако не отговаря на нашите изисквания.Хайде иди и го направи това в България.А Kostrajewata я посочих като пример.Става въпрос все пак за комплект котел с горелка и не всеки може да си го позволи.И много далеч съм от мисълта да влизам в полемика с теб.Когато изразяваш някакво мнение не означава ,че имаш нещо против събеседника си.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 1565

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: