• 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 93
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Stefan_62 - майстор
kaishew написа:
Да,около 120 броя на 7 години.
Браво, то по вашият край си виреят бадемите и лешниците добре.
Stefan_62 - майстор
Тия дни орязах дърветата на село и напреднах малко с материала :lol: , ама май ще ям хурката :? :axe: ако свие някой як студ февруари - март :-D Въпреки, че руснаците го дават идеално времето до 20 февруари.
http://www.gismeteo.ru/month/3418/
hidrazin - майстор
А дано. :?
Прикачен файл:
RUSE.JPG
RUSE.JPG (85.91 KиБ) Видяна 1780 пъти
:partyman:
Stefan_62 - майстор
hidrazin написа:
А дано. :? :partyman:
Ами да ти кажа не знам дали ще познаят, но от всички метео сайтове които проверявам, винаги дават най-точната прогноза, поне за нашият регион.
kapanec - специалист
kaishew написа:
Да,около 120 броя на 7 години.
Лешниците ме грабнаха .Какъв сорт са за да могат да се оформят по тоя начин
stiv1961 - майстор
Не знам за Русе ама тук го дават от 25- ти нататък две- три седмици доста студено :?
nikolson - майстор
Здравейте,
По-миналата неделя пръсках с 2% бордолезов разтвор овошки и лози. Черешата ме притеснява - беше направила пъпки като бременна хлебарка.
Имам въпрос към по-запознатите. Мога ли вече да режа овошките? Тази година ще ми е за първи път да го правя сам, без помощ.
Stefan_62 - майстор
nikolson написа:
Здравейте,Имам въпрос към по-запознатите. Мога ли вече да режа овошките? Тази година ще ми е за първи път да го правя сам, без помощ.
Абе може, аз писах по-горе, че тия дни ги орязах моите, но само да не свие някой голям студ. Ако са ти малко дърветата не бързай изчакай да мине поне февруари.Моите са над 70 и гледам да наваксам по от рано, но квот сабя покаже.
nikolson - майстор
Не са много. Около двайсетина, различни плодове, по едно-две от вид. Само крушата и черешата са големи, останалите са по на пет-шест години. Ама ще го правя сам, а имам асмалък за разваляне и правене на ново, та да не изтърва сроковете...
Ще следим прогнозите. :rolleyes:
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 93

Тема "Кой как се грижи за овощните и зеленчуковите градини" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: