• 1
  • 2
Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
VLADO66 написа:
Четки-50-60лв.-колектора е външен и се сменят лесно.Пистов ремък-тук не знам цената щото Горение я променят нагоре за по-старите уреди-гледай за напукване.Платка-80-90лв.-там може за възникнат проблеми от остаряване на компоневтите.Магнетвентили-18лв./китайски/,34лв.оригинални/по-добър дебит от китайските/,амортисьори 22лв.бр.-трябва за се движат трудно на ръка.Нивомер-18-25лв.кондензатор :?,магнитна ключалка 18лв,лагери и тук не съм сигурен,помпа 20лв.,маншони около 20лв./бр.
Да нямаш хоби - ремонт на перални? :-D
VLADO66 - майстор
Хоби не-имам един пациент на който му знам кътните зъби.Той се ебава,ама и аз не му се давам. :lol:Много убаво са то измислили това с грешките-като светне и ти казва какво му е на чудовището. :-D
didoni_ - специалист
Ето го и модела gorenje wa 1044 сега го открих,май няма много добри отзиви,но ще се види на живо,най-добре.
tarlyo - специалист
Жената има подобна :-D , но на по-ниски обороти на центрофугата. Работи без проблем вече повече от 10 години, при пране 2-3 пъти в седмицата. А като децата бяха малки и по-често.
mitko64 - майстор
Имам подобна, WA 984. Направо са железни, с иноксов казан. Всичко е елементарно за поправи си сам. Ако я оглеждаш, най вече провери дали е здрав носача на барабана( отваряш люка, и притискаш барабана към казана в участъка на ребрата, когато е счупен се усеща сериозен луфт в реброто). Ако е счупен ремонта излиза солено. На мене ми излезе към 240лв. без труда. Защото и аз се обаждах по обяви за Gorenje и ми викат- пералнята е супер, само майстора каза, има леко проблемче с носача- егати и лекото.
didoni_ - специалист
Ходихме на място,огледахме я обстойно,тествахме я и ми хареса и вече е в къщи,работи си отлично :supz:
Благодаря Ви на всички за мненията :partyman:
  • 1
  • 2

Тема "Пералня горение" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: