Всички имаме коли, нали ?
kokotrikcs - специалист
"леворезбар"-готино :supz:
"цензура"-много съобразително и културно-браво :rock:
stiv1961 - майстор
kokotrikcs написа:
"леворезбар"-готино :supz:
Измислих я на момента защото ако напиша льо-цензура пак ще има цензура :-D
kuger - майстор
Бутони на волана има ли? Ако да, възможно е прекъсване на лентовия кабел между волана и кормилната колона.
kokotrikcs - специалист
Нямам бутони на волана.Днес намерих ключа на педaла, който прекъсва веригата, но не видях нищо нередно (голямо чанчене беше) - много е неудобно. Утре смятам да шунтирам педaла за да видя дали ще работи темпомата. Какво ше кажат майсторите? :?:
Наздраве. :partyman:
ivanovbg - майстор
Каквото и да кажат майсторите рядко ще е вярно. Колата си има една буксичка на който се закача един компо :wink: -компютър и всичко си признава без бой и чанч. Напиши откъде си, да те насоча евентуално към някой колега който да ти свърши работа. Може от много неща да ти изключва темпомата - от двигател до скорости и АБС. От стопмашинката на ПЕДАЛА не ми се вярва да е проблема. Ако тя не е наред ще ти свети и АБС-а и даже няма да се опита да включи. Много е вероятно да имаш пропуск на вакум някъде и затова да изключва, даже и от вакума за фаровете.
kokotrikcs - специалист
От Ямбол съм... мерси предварително,но моята 124-ка е 93г(има ли аут за ps?Поздрави.
ivanovbg - майстор
За съжаление не познавам никой от там. Принципно имат, но не знам кой темпомат е монтиран на твоя.
Junak - майстор
Да си сменял лампите на стоповете със светодиодни? :?
kokotrikcs - специалист
Junak написа:
Да си сменял лампите на стоповете със светодиодни? :?
Не,но вадих стелката на шофьора.Какво може да съм бутнал?Виждам че от там минават и кабели и вакуми...
Поздрави.
kokotrikcs - специалист
Днес включих темпомата за 2-3 км-работи си все едно никога не е създавал неприятности...?

Тема "Темпомат(автопилот) на Mercedes w124 300td-1993g не работи." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: