Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
След три месеца яка употреба на 30l-тровата прахосмукачка, искам да направя корекция на предишен мой коментар относно торбите на Sparky. Бях писал че стават, но се оказа, че не съвсем. Една идея са по- късички и като се наблъскат с по- тежък прахоляк( гипсове, циментища) торбата провисва,натиска на филтъра и го откача от щипките които го съединяват с двигателя. Взех че го омотах с изолирбанд на закопчалките, та последният път, торбата от голямата тежест(над 10кила прах), провиснала и се скъсала отгоре. Като отворих по филтъра беше мазало. Сега съм изрязал кръг от две парчета ПВЦ ламперия и го монтирах на дъното на казана да поема тежестта на торбата, докато намеря оригинални торби.Иначе машината е змей горянин.
VLADO66 - майстор
LED -прожектора дали става за осветяване в радиус 6-7м :? В момента съм с халоген 100 W с датчик и ми писна да сменям пури.Дали има някаква еквивалентност в осветеността :?
Chefo77 - майстор
mitko64 написа:
Сега съм изрязал кръг от две парчета ПВЦ ламперия и го монтирах на дъното на казана да поема тежестта на торбата, докато намеря оригинални торби.Иначе машината е змей горянин.
Колегата си държи в казанчето останалите торбички (не на Парксайд, на Керхер, но принципа е важен). Ако вземеш 2 пакета и ги полежиш на дъното, няма ли да получиш 3в1 - хем на сухо, хем подръка, хем няма да провисва?
stan73 - майстор
Какво Ви е мнението за инфрачервеният термометър, който ще пускат в понеделник ?
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-2E8AE6BF ... il&id=2883
Някой има ли такова или подобно устройство ?
lov - майстор
Много ниска горна граница на имерване. Има тема повъпроса във форума за проблемите при използването на такъв уред. Така че първо си изясни за какво първо ще го ползваш
Valkooooo - специалист
Здравей колега , по отношение на инфрачервения термометър - имаме един подобен в офиса (за около 100 лв е купуван). Доста съм си играл с него. и показва сравнително верно.Пробвал съм го вкъщи да гледам каква е разликата през прозорците на мен и комшията. Да видя дограмата как е. Според мен за цената си е перфектен. Е не е термокамера .... ама и там цифрите са други.
Сега и аз да попитам нещо . Има едно автомобилно зарядно което се предлага . Преди време имаше друг модел, та какво ви е мнението за него. Не че нямам зарядно - повече от перфектно е. Искам едно да си занеса в другият апартамент за всеки случай .
stan73 - майстор
Бях много доволен от предното зарядно, даже съм го хвалил тук и в още 2 форума. Добре зарежда, удобно е и щади акумулатора. Но от скоро (около месец) вече мноооого трудно включва. Бутона за вкл/функции ли се повреди или нещо по схемите - не знам (не съм го отварял, все пак е в гаранция). Не съм чул и за друг с такъв проблем. Мисля да им го върна и да взема това дето сега ще го пускат. Но ме притеснява като повечето по-нови неща да не е по-рехаво (но пък е пак с голяма гаранция, така, че ще рискувам)...
shotik - майстор
Бутона е калпав,смени го ,на моето така беше,но вече няколко години си работи безотказно,освен за колата ,зареждам и други акумулатори,не го оставям да чака .
klomo - специалист
mitko64 написа:
След три месеца яка употреба на 30l-тровата прахосмукачка, искам да направя корекция на предишен мой коментар относно торбите на Sparky. Бях писал че стават, но се оказа, че не съвсем. Една идея са по- късички и като се наблъскат с по- тежък прахоляк( гипсове, циментища) торбата провисва,натиска на филтъра и го откача от щипките които го съединяват с двигателя. Взех че го омотах с изолирбанд на закопчалките, та последният път, торбата от голямата тежест(над 10кила прах), провиснала и се скъсала отгоре. Като отворих по филтъра беше мазало. Сега съм изрязал кръг от две парчета ПВЦ ламперия и го монтирах на дъното на казана да поема тежестта на торбата, докато намеря оригинални торби.Иначе машината е змей горянин.
Вчера бях в Метро и видях филтри за прахосмукачка само за 9.99 от този тип https://www.technopolis.bg/img/catalog/ ... 6218BC.jpg
размери не знам,но пишеше, че става за сухо и мокро.

Аз имам една малка прахосмукачка на Einhell http://multimedia.kolko.bg/image/400x40 ... 1264090970 и филтера струва 25 лева, което е малко безумие и се чудя дали са съвместими. Понеже е от малките ми дойде една идея да увелича контейнера като отделя тези две части(тази на която са колецата и самия контейнер) и сложа между тях тръба с подходящ диаметър. Откъде мога да намеря ПВЦ тръба с диаметър около 420мм с дължина 500мм и стена 2мм например(може би някаква кофа и да я и махна дъното? И как да разделя частите на прахосмукачката? Предполагам с нагряване може и да стане.?
Последна промяна от klomo на нед яну 26, 2014 8:53 am, променено общо 1 път.
shotik - майстор
Купих си и аз една ъглова приставака за бормашина и както е писано преди,почти нямаше грес в нея,само на осите.Та омазах осите ,зъбните колела и втулките,където лагеруват осите на изходящите валове.
Надявам се ,че няма да имам проблеми,тъй като твърде редко ще я ползвам.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: