В момента слагам вътрешна изолация от Селитрон 6мм.Залепих я към стената с лепилото,което ми дадоха в магазина за целта(някакво водоразтворимо PVC лепило-има го навсякъде в Бриколаж,Практикер,Алати).В немския проспект на Селитрон-а е дадено, че върху него може да се лепи директно фаянс/теракот, а в магазина ми казаха да грундирам със същото лепило разредено с 20% вода плоскостите и след 48 часа пак с това лепило,неразредено да почвам да лепя плочките.Да ама не - лепилото не държи ,дори като изчаках 2 дни да втвърди добре плочките се разлепят без видими усилия от Селитрона.
Какво да правя? - в проспекта на Селитрон-а пише за лепене на плочки да се използва висикоякостно лепило Ovalit S на Henkel,ама такова лепило не мога да намеря в BG.
Моля,ако някой се е сблъскал с подобен проблем,нека пише как да се справя с така създалата се ситуация-знам че има някакви лепила за лепене на плочка върху плочка - с такова дали ще стане или пък може би със някакъв силикон- знам ли?Спешно ми трябва да намеря разрешение на проблема
Какво да правя? - в проспекта на Селитрон-а пише за лепене на плочки да се използва висикоякостно лепило Ovalit S на Henkel,ама такова лепило не мога да намеря в BG.
Моля,ако някой се е сблъскал с подобен проблем,нека пише как да се справя с така създалата се ситуация-знам че има някакви лепила за лепене на плочка върху плочка - с такова дали ще стане или пък може би със някакъв силикон- знам ли?Спешно ми трябва да намеря разрешение на проблема