Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Започнах ремонт,който няма край.Трябва да пребоядисам вратите,но преди мен някой им е ударил авто лак върху блажната боя и сега това чудо е налющено.Какво да правя-да шлайфам,да ползвам някакъв грунд или има друго решение-ПОМОЩ!!!!
popoci - специалист
Пробвай с пистолет с горещ въздух
Какви са "противопоказанията"-ще удими ли в къщи,обаче имайки предвид пушилката от шлайфа ...май ще пробвам и едното и другото.Предлагат ми да ги облепя със самозалепващо,доколко ще е удачно като това отдолу ще се отлющва .Виждала съм така направени врати,но изглеждаха много мизерно.
Благодаря Ви!!!
masteradmin - майстор
Пистолета с горещ въздух не пуши той е като сешуар като има отпред една приставка като метална шпакла. При това е доста евтин 14- 17 лв. А може да се използва за много неща.
popoci - специалист
С пистолета се работи много приятно, е от горещината замирисва на боя - неизбежно е, обаче ако работиш на балкона, проблем няма. Внимавай обаче със стъкото - ако имаш остъклена врата. Ако можеш да го демонтираш докато сваляш боята е най-добре. От високата температура стъклата се пукат много лесно. Не насочвай струята директно към стъклото.

Тема "пребоядисване на врати-моля,помогнете" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: