Ел. инструментите. Консумативи.
VLADO66 - майстор
LazarGanev написа:
За 140лв си струва, не го хокайте :)
Ми не хокам,Лазаре :) Да вземе човека само за проба,къде 18лв.не отишли...,пък и мазоли и пот по-малко :)
LazarGanev - "Велик майстор"
Не бе, той пак може да си вземе машина за тежка работа, ама че е купил тази не е загуба. И аз взимам под наем понякога, като нямам точната машина. Няма смисъл да мъчиш и себе си, и машината ако не отговаря за случая
razli4en73 - специалист
LazarGanev написа:
За 140лв си струва, не го хокайте :)
119.99лв.
LazarGanev - "Велик майстор"
Супер! То почти 3 пъти по-евтино! Понеже каза 2,5 пъти и аз разделих стандартната цена 319 на 2,5 :)
jekasus - майстор
razli4en73 написа:
За събарянето на двете панел стени,ще пробвам метода на колегата mitko64.Все пак за толкова пари мисля,че ще си ги избие.
В панелките няма неносещи стени, така че се откажи да ги къртиш.
razli4en73 - специалист
Не съм хващал такъв Бош който ми препоръчвате и ви вярвам,че сигурно няма място за сръвнение,ако видя зор винаги мога да го взема.А за този който го взех прецених,че за един майстор "направи си сам"не е излишен и то на тази цена,може и да греша.Ако реша пък да го продам мисля,че ще си взема парите които съм дал,че и от горе.Но ми предстои ремонт и в апартамента на сестра ми тъй ,че ще му намеря работа.Стана ми хоби да имам различни инструменти. С по малкия само ще пробивам,а с този ще изкъртвам.Иначе уважавам мненията на всички които пишете.
razli4en73 - специалист
jekasus написа:
razli4en73 написа:
За събарянето на двете панел стени,ще пробвам метода на колегата mitko64.Все пак за толкова пари мисля,че ще си ги избие.
В панелките няма неносещи стени, така че се откажи да ги къртиш.
Всъщност в едната ще правя отвор за каса за врата,а другата ще разширявам кухнята към балкона.
ESPACE - майстор
Един колега прави подобно нещо. Май още е скаран с някои от комшиите си. Чака те доста зор и акустични мъки за съседите. Аз залагам, че това което си купил няма да удържи на този напън :)
razli4en73 - специалист
ESPACE написа:
Един колега прави подобно нещо. Май още е скаран с някои от комшиите си. Чака те доста зор и акустични мъки за съседите. Аз залагам, че това което си купил няма да удържи на този напън :)
По специално този модел ли имаш предвид или по принцип,щото с доста по слаби модели от тази марка съм виждал да се справят с тая работа е не ,че не умират и по средата,ама то нали при тия марки е до късмет....
Последна промяна от razli4en73 на нед яну 26, 2014 9:47 pm, променено общо 2 пъти.
VLADO66 - майстор
По-добре 20мин.шум с едно такова инструментче :) http://www.mashinipodnaem.bg/mashina/di ... 1201111508

Тема "Къртач SDS-MAX" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: