• 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 42
Съвети за начинаещи готвачи.
stiv1961 - майстор
Да, знам, в клипа на руснака има нацепени и готови за поддържане на дима. Въпроса е кога ще го пробвам в действие :)
Stefan_62 - майстор
Станало е идеално =D> , чакам отзиви и за проба с мръвки :partyman:
iva6ki - специалист
Направо нямаш спирачки :-D .
Мери ли градусите на пушека :?:
stiv1961 - майстор
Не съм мерил градусите защото беше студеничко навън. При пробата ще ги премеря още повече, че при пробата ще има маркуч или тръба някаква от дифузора до пушилнята и ще меря температурата вътре в самата пушилня. А бе смятам, че системата ще работи, ако не беше младото майсторче да ме амбицира хич нямаше да се сетя..... а тези клипове съм ги гледал, гледал :)
КИМИ - специалист
Идеална е системата, температурата не би трябвало да е висока, защото 80-90% от въздуха е студен от вентилатора и може да пробваш да опушиш парченца сланинка, хем няма да капе от нея. :rock:
stiv1961 - майстор
Вече е късно, току що се прибрах в града :) В събота като си отида ако времето позволява ще пробвам системата.
kuger - майстор
stiv1961 написа:
Вече е късно, току що се прибрах в града :) В събота като си отида ако времето позволява ще пробвам системата.
Господин Стояне :-D ! Ще те назовавам "господин", защото нищо не може да се отърве от теб =D> ! Ще ти идвам на гости май, имаш много идеи за крадване, само не знам коя година ще стане :?
пп: Да предупредя, ще е без пре/с/пиване!
stiv1961 - майстор
kuger написа:
пп: Да предупредя, ще е без пре/с/пиване!
Заповядай, но с пре/с/пиване :)
mlado-maistor4e - специалист
Стив според теб колко часа ще са нужни да се опуши калъп сланина ? Или цяла скумрия примерно ? Няма да питам за парче бекон от прасюга защото ще е нужно над 24 часа предполагам с това студено опушване ? На мен ми пристигна буковия чипс за опушване, събирам материалите за димогенератора.
stiv1961 - майстор
mlado-maistor4e написа:
Стив според теб колко часа ще са нужни да се опуши калъп сланина ?
Не знам :? , Илчо да се произнесе, тъкмо ще отговори и на другия ми въпрос- как става студеното опушване на пиле купено от магазина?- Ама цялата процедура, от закупуването до софрата :-D от там нататък знам какво следва :)
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 42

Тема "Опушване на месо и риба." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: