Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
lecki - специалист
В Щатите обикаляхме да търсим лаптоп за един колега в "Уолмарт" и "Бест баи" препоръчваха
"Тошибите" като най-добри, а най-лошите били ... "Дел" :?
strelec - специалист
lecki написа:
Само аз ли харесвам "Тошибите" най-старата ми е на седем години
даже батерията и е като нова (няма разлика във времето за работа), само от време на време с прахосмукачката
издърпвам обратно от вентилатора каквото има (и може).
Не мисля да купувам друга марка повече.
И аз съм с Тошиба от 2007 г. Тогава го взех за 1600 лв. Батерията му още държи като нова. Декември миналата година му сложих 7-ца. До тогава без преинсталация си караше с ХР. Много съм доволен!
Johny - майстор
Никой не каза как стоят нещата с почистването на процесора. Имам един HP Pvilion, който трябва да разглобя целия, за да го почистя. Воя на вентилатора е досадно нещо/освен производителност и т.н./ и се замислям да прорежа пластмасата за по-лесно почистване.
Комшията донесе от щатите един Gateway . Чиста работа - отдолу едно капаче с винт. Развиваш, чистиш и си готов.
Най-добре е бърз процесор и много памет. Но ако трябва да се избира кое от двете, аз казвам - повече памет.
От известно време забелязвах, че като отворя сайта дето играя табла :) и харда започва да се чува как върти. Сложих 2 рейки памет и нещата се успокоиха.
kuger - майстор
Johny написа:
Никой не каза как стоят нещата с почистването на процесора. Имам един HP Pvilion, който трябва да разглобя целия, за да го почистя. Воя на вентилатора е досадно нещо/освен производителност и т.н./ и се замислям да прорежа пластмасата за по-лесно почистване.
Комшията донесе от щатите един Gateway . Чиста работа - отдолу едно капаче с винт. Развиваш, чистиш и си готов.
Най-добре е бърз процесор и много памет. Но ако трябва да се избира кое от двете, аз казвам - повече памет.
От известно време забелязвах, че като отворя сайта дето играя табла :) и харда започва да се чува как върти. Сложих 2 рейки памет и нещата се успокоиха.
Хайде, Johny, като го разглобиш, свирни как е :-D . Имам един Dv5 на HP, като го назоря и се повдига от масата :-D , голяма тяга на вентилатора. Още не е опечен, макар че го зори жената вече 6 години. Като влезе в Сурат тефтеря, и не ми трябва отопление :-D Кораво куче излезе.
пп: Имам файл, дето те водят за ръчичка как се разглобява HP.
Johny - майстор
Аз по него го разглобявам, но ми писна и му купих настолен на дребния. До сега 3-4 пъти съм го разглобявал. Пепел и дреп до горе, Вие на поразия. Купих му охладител, но не помага. Наистина мисля някой ден да си поиграя и културно да изрежа едно капаче отдолу.
Чувам съвети батерията да е с 6 клетки. Е с 6 е, но си замина за 1 година и сега държи 5 мин. Боклуци колкото щеш.
Това лаптопа единственото му достойнство е мобилността, ако ти трябва. Ако е за в къщи - само настолен. Ей я новата машина - яка карта, i5 процесор, 16 гига РАМ, 24" монитор - красота. Нищо не го спира и не го чуваш че работи.
kuger - майстор
Тоя бяс го юркам от доста години, корав излезе, па и от две години е без батерия / ама за жената става/ :-D

Тема "Избор на лаптоп" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: