Нека намерим най-тънките цени.
didoni_ - специалист
Тия крушки ще са голям ментак:
http://prodavalnik.com/led-krushka-3-va ... -i30188659
За 4 лева бройката :lol:
VLADO66 - майстор
Това е несериозно-някой си е напазарувал в али баба и гледа да направи кинти :x
didoni_ - специалист
Аз не бих си купил,4 и 4 доставката и не знам до кога ще кара,а за 8 лева ще си взема от енергоспестяващите хубава.
MamaMy - майстор
Аз някъде гледах по БГ сайтовете по 3 лв. Като поразгледате и виждате, че са с обикновени светодиоди. Няма нищо общо с мощните за осветление.
resistbody - майстор
Аз ги вземах по 3лв, даже може и под 3 да бяха... за осветление са слаби(за барове стават), но за декорация и допълнително осветление са супер... разхода падна доста 50w->12w->3w
Доколкото за ментака, тези на 12волта нямат грешка, но на 220 дават дефекти често(почват да премижат) Говоря за моите лампи, който се използват всеки ден по поне 16-17часа
stan73 - майстор
Наскоро имаше 3 ватови Осрам (поделението за осветителни тела на Сименс) в Кауфланд за по 5 лева бройката с топло бяла светлина (2500к). Прекрасни са особено за цената си, успях да си купя няколко преди да свършат. Не знам от къде са ги набарали на такава тънка цена, за да могат да ги продават за толкова малко (преди бяха на 30 лева). А даже и сега приятел ги пазари за склада си на едро за почти 10 лева.
svetliopi44 - Чирак...
Та викате да взема да си пусна магазина вече, :)
stan73 - майстор
Да, крайно време е ! :)
(а и аз се интересувам от няколко от нещата, както и ще има ли отстъпки за колеги съфорумци...)
stan73 - майстор
Цената звучи доста добре, макар, че вече 12 ватовите екземпляри с топлобяла светлина са изчерпани, останалите още ги има.

Тема "LED лампи за 4 лева" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: