По спомен, ти работиш в Белгия, вероятно Rexel е магазин там, в България не съм срещал тая марка, а за последните десетина години съм избирал контакти и др. поне четири пъти.http://www.rexel.com/en/rexel-worldwide/
Що да няма и в бг

По спомен, ти работиш в Белгия, вероятно Rexel е магазин там, в България не съм срещал тая марка, а за последните десетина години съм избирал контакти и др. поне четири пъти.http://www.rexel.com/en/rexel-worldwide/
drastar написа:Що да няма и в бгЗащото няма. Имаме си и родни производители, пазара е малък, а населението - от не най-богатото.
PCL82 написа:Аз за едно мое жилище преди 6 години взех български ключове и контакти серия Приста...Тия масовите с крилцата със зъбчета са обаче най-практични. Последните Шнайдер-ски, които съм монтирал бяха с такива. Елби-то, което имам за двойките е с ножови - 2 ножа на разстояние 9мм. Ако ти е широка конзолата, няма защо да я сменяш - бам с 2 чифта клещи - с малко повече сила огъваш, докато контакта хване стабилно. (но това не може да се прави с ножовите)Контактите, които бяха при мен бяха на ССБ "Успех". Определено по-читави от лустер клемите им! (ако не са били тия, дето съм купил китайско менте с чуждо лого) Бонуса на БГ контакта е, че можеш да направиш края на проводника като ухо и така да завиеш винта на ухото - по-стабилно е. Но проблема е, че серийни връзки се правят по-трудно.
...Най-масовите са от една тънка леко изтумбена от към щепсела ламаринка.
drastar написа:Обърнах се към миро, по спомен той е търговец на ел. материали. Niko не е евтина марка, но е качествена, вече 7 или 8 годиниСигурен съм, че е читава марка. Лошото е, че България не е като Белгия и май скоро няма да енямам спомен да съм монтирал нещо от нико и да се е повредило. А за гаранцията, ако нещо се повреди се обаждаш на техен тел. и обесняваш проблема, като се уверят, че си направил всичко както трябва, ти продиктуват един номер от цифри и същият го пращат в магазина от който си го купил, отиваш в магазина, казваш номера и ти сменят повредената част или каквото е там.
Идеята ми е, че може да търсят дистрибутори![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: