LazarGanev написа:Да не е златна жила?Добра шега имам си златна чешма

bekama написа:Здравеите колеги бих сонда на къщата и излезе много вода доволно даже в момента излиза отгоре чешмичка стана дотук всичко е идеално кой не медчтае за такова удобство, и тука идва проблема водата е "ръждива" като те4е 3-4 дена на дадено място и всичко пожълтява знаете ли начин по който може да се направи водата годна за пиене понеже едвали в момента е годна.Най-вероятно е йод. Направо си уцелил минерална вода
Аз разбирам ,че има голямо количество желязо в нея незнам ако някои има някакви идеи виждал е нещо или знае нещо по въпроса моля да сподели БЛАГОДАРЯ.
angel_ov написа:Надали е минерална иначе като пия и има дъх самата вода и според вас ще стане ли за битови нужди аз си мисля ,че ако се вкара в къщата всичко ще пожълтее чесмите и куритата.bekama написа:Здравеите колеги бих сонда на къщата и излезе много вода доволно даже в момента излиза отгоре чешмичка стана дотук всичко е идеално кой не медчтае за такова удобство, и тука идва проблема водата е "ръждива" като те4е 3-4 дена на дадено място и всичко пожълтява знаете ли начин по който може да се направи водата годна за пиене понеже едвали в момента е годна.Най-вероятно е йод. Направо си уцелил минерална вода
Аз разбирам ,че има голямо количество желязо в нея незнам ако някои има някакви идеи виждал е нещо или знае нещо по въпроса моля да сподели БЛАГОДАРЯ.
bekama написа:Надали е минерална иначе като пия и има дъх самата вода и според вас ще стане ли за битови нужди аз си мисля ,че ако се вкара в къщата всичко ще пожълтее чесмите и куритата.Един колега беше постнал снимка на шарен боб
До горните колеги водата няма и 1 песачинка абсолютно цялата е само в скала.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: