За осоляването , саламура 1,1 кг сол/10л вода, независимо какво е месото..
пиле, заек се осоляват 36-48 ч., свинско 5-6 дни...
Пушенето, за пиле-заек 3-4 ч, за свинско поне 8ч
Варенето е 15-20 мин, в зависимост от дебелината на месото...
А после...на мен краката ,а на вас ръцете
С този генератор за пушек може да се увеличи времето за пушене, просто ми се струва,че количеството пушек е по-малко,но...тряя да се гледа и преценява,но предполагам,че ще е с 1 ч повече...
Вместо да давате толкова пари за спец пилки/трици,ползвайте от тези, които са останали като режете дърва, стига да са от твърда дървесина,макар,че от бук/дъб са най добри
пиле, заек се осоляват 36-48 ч., свинско 5-6 дни...
Пушенето, за пиле-заек 3-4 ч, за свинско поне 8ч
Варенето е 15-20 мин, в зависимост от дебелината на месото...
А после...на мен краката ,а на вас ръцете
С този генератор за пушек може да се увеличи времето за пушене, просто ми се струва,че количеството пушек е по-малко,но...тряя да се гледа и преценява,но предполагам,че ще е с 1 ч повече...
Вместо да давате толкова пари за спец пилки/трици,ползвайте от тези, които са останали като режете дърва, стига да са от твърда дървесина,макар,че от бук/дъб са най добри