griffin написа:Ако имате акаунт в гугъл можете просто да си отворите един блог, да напишете отзиви от машината с повечко картинки и да сложите линкове просто тука с името на машината. Така ще се намира по името от търсачката и ще е прилежно оформено в блога като същевременно не става мара на камара.Ми направи го де!
Нека намерим най-тънките цени.
bulhomes2
- майстор
24 мнения в "Евтини и качествени електроинструменти"
turbobiit
- напреднал
Аз закупих от баумакс къртач с благозвучното име Bauhamar.
Машината беше в куфар с секач,длето и три видиеви боргии,ограничител грес и ключ за капачката отгоре на механизма
за цена от 60 лв в период на промоция.Отворете тази капачка и напълнете с грес,че няма и преди поставянето на бургия или длето потопете ги в кутийката с грес от машината.Това бяха съветите на случаен човек,който ме видя в магазина.Това за бургиите не разбрах защо,ама го спазвам де.Значи тази машина видя доста зор -Монтай на дограма,дюбелиране на скарата на кнауфа (таван и стени) на 2 апартамента по 120кв.Бъркане на разтвори от гипс за цяласно шпакловане и на тавани и стени,Разбиване на замаска и плочки в бани,тоалетни и перални помищения.Къртене на тухли за новия водопровод и плочи за обратната вода,тъй като сменихме разположението им.Разбъркване на лепилата за плочките.Дюбелиране на стериопора на външната изолация на полувината къща,на пролет другата полувина.В момента продължавам да го ползвам за монтаж на дограма.Единствения недостатък са килограмите му-откъснаха ми се ръцете да го държа.Добре,че с брата сме по 130 кила та се справяме с този проблем
Снимката е на райдър но е същия.
Машината беше в куфар с секач,длето и три видиеви боргии,ограничител грес и ключ за капачката отгоре на механизма
за цена от 60 лв в период на промоция.Отворете тази капачка и напълнете с грес,че няма и преди поставянето на бургия или длето потопете ги в кутийката с грес от машината.Това бяха съветите на случаен човек,който ме видя в магазина.Това за бургиите не разбрах защо,ама го спазвам де.Значи тази машина видя доста зор -Монтай на дограма,дюбелиране на скарата на кнауфа (таван и стени) на 2 апартамента по 120кв.Бъркане на разтвори от гипс за цяласно шпакловане и на тавани и стени,Разбиване на замаска и плочки в бани,тоалетни и перални помищения.Къртене на тухли за новия водопровод и плочи за обратната вода,тъй като сменихме разположението им.Разбъркване на лепилата за плочките.Дюбелиране на стериопора на външната изолация на полувината къща,на пролет другата полувина.В момента продължавам да го ползвам за монтаж на дограма.Единствения недостатък са килограмите му-откъснаха ми се ръцете да го държа.Добре,че с брата сме по 130 кила та се справяме с този проблем

Прикачен файл
images.jpeg (6.57 KиБ) Видяна 6011 пъти
VLADO66
- майстор
Stan73,практика на бюджетните фирми и такива брандирани на търговските вериги е да поръчват инструменти от различни фабрики.Нарочно не ти писах моделите на шлайфа и стария флекс защото съм ги хвърлил,а и защото моделите и формата на машините се мени ако не всяка година,то на две.Ако някоя машинка примерно на Бъджет е била добра,следващия модел може да е поръчан на Цун Кай Хуй и първоначалните впечатления от дадената марка да отидат по дяволите.
stan73
- майстор
Да, и с това съм съгласен, даже имам в потвържение точно на това 2 винтоверта Бъджет, купени от Метро преди много години. Първият е разкошен, а купеният около 2 години след това (на вид почти едно към едно) - почти боклук.
Но и инфото трябва да е по-подробно и подредено, за да е и по-полезно за четящите, за да го прехвърля в първият пост...
Но и инфото трябва да е по-подробно и подредено, за да е и по-полезно за четящите, за да го прехвърля в първият пост...
Тема "Евтини и качествени електроинструменти" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература