Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
lavka86 - специалист
Браво колега, красиви рисунки, като красивите мебели. Браво!!!
baharkadirov - специалист
Благодаря колеги....
bulhomes2 написа:
Винаги съм мрънкал на жената и на майка ми, че тия гоблени дето губят сума и време с тях са 100 пъти по грозни от която и да е картина. Всъщност картини като твоите. Не се напъвам да влизам в темата, но първоначалния ми (сегашния демек) помисъл за Пикасо и тези, които харесват "картините" му е че имат незабавна нужда от лекар.
То и гоблените си имат място в интериора|стига да не се прекалява с бройката| ,и са красиви по свой си начин....

А за Пикасо и последователите му-е вярно....

А и знае ли се......след като е починал\8.04.1973\.....душата му да се е вселила в моето тяло \10.04.1973\ :?

Прикачен файл

Picture 2055.jpg Последната ми ....недовършена творба
stiv1961 - майстор
baharkadirov написа:
А за Пикасо и последователите му-е вярно....
А и знае ли се......след като е починал\8.04.1973\.....душата му да се е вселила в моето тяло \10.04.1973\ :?
Вероятно е така :supz: , възхищавам се искрено и на мебелите, и на картините, имаш златни ръцеИзображение
krasko_ood - специалист
baharkadirov написа:
шкаф...Здравей приятелю аз също съм от Русе. Въпросът ми е откъде си купи ъгловите стяги. Аз си купих от Ташев галвинг една но слабичка. По принцип ми трябват за по здрав захват като твоите.
stiv1961 написа:
Вероятно е така , възхищавам се искрено и на мебелите, и на картините, имаш златни ръце

Благодаря...
krasko_ood написа:
baharkadirov написа:
шкаф...Здравей приятелю аз също съм от Русе. Въпросът ми е откъде си купи ъгловите стяги. Аз си купих от Ташев галвинг една но слабичка. По принцип ми трябват за по здрав захват като твоите.
Моите ги купих от Мс.Бриколаж...
Ето и довършената картина...
Прикачен файл:
102_2642.JPG

Прикачен файл

102_2637.JPG А това е друга....и тя недовършена
ZEDYCUS - майстор
=D> Страхотни пейзажи!
niki_nadj - специалист
Мебелите ИДЕАЛНИ !!!
Картините СУПЕР!!! =D>
Благодаря...
А това е най-новата.......
Естествено пак недовършена....(понеже ,изчаквам да изсъхнат ,преди да ги довърша)...
За сега приключвам с тази тематика....
....и започвам есенни мотиви......

Прикачен файл

Picture 2058.jpg
Записвам се да следя темата, защото просто не мога да се сдържа. Въобще няма да повтарям другите коментари ... наистина имаш златни ръце. Аз нищо не разбирам от мебели, но като една истинска мърмореща жена имам забележка - малко ме дразнят черните елементи върху дървото ... аз си ги представям светло златисти или старо злато. А картините ти са много спокойни. Завиждам на хората, които ще им се наслаждават ...

Тема "Творчеството на baharkadirov" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: