dundi написа:... Малко ме е яд че изтървах зарядното за акумулатори. Не че нямам едно старо. ..Защо да е изпуснато? Сутринта минах през един лидъл (@софия.срещу банята ) за да си взема диамантеното точило за ножове и имаше още зарядни. От там си взех и моето още на 30ти. Предполагам че не е проблем по зявка да бъде прехвърлена бройка до произволен магазин.
Нека намерим най-тънките цени.
2542 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!"
aiako
- специалист
dundi написа:Аз доста се замислих за заточващия инструмент ама нещо не ми вдъхна вяра. Взех си пистолет за силикон, не съм го пробвал още но изглежда стабилен. Малко ме е яд че изтървах зарядното за акумулатори. Не че нямам едно старо. Отвертките би трябвало да стават аз си взех от по предната промоция от тези които бяха на бройка, биват като за два леваКакъв е този пистолет.... не го виждам в сайта., намагнетизирани, здрави са общо взето.
stiv1961
- майстор
juvesan
- специалист
resistbody
- майстор
inspo написа:Харесах си отвертките обаче се отказах да ги купувам. Отидох и си взех препарата за мухъл. Викам чакай само да погледна тез отвертки и гледам те били сертифицирани до 1000 волта. Айде и тях взех..А на пипане как са, удобно ли седят във ръката, защото електричарски за тея пари са супер (ако са качествени).
Аз да препоръчам други отверки(не еладжийски) - марка "WorkZone" в куфар 32 части, през 3-4 месеца ги пускат по 12лв комплекта в METRO, без разпродажбата са на 18лв. http://www.servina.net/index.php?c=view_prod&stID=13577 Много са добри за парите си..
inspo
- майстор
Дръжките са от жълта пластмаса гумирана в червено. Удобни са за хващане. В основата гумата е така профилирана, че да ти легне пръста... иначе още не съм ги ползвал, а и не съм ползвал професионални за да сравня качеството. Утре ще ги покажа на един майстор и ще споделя мнението му.
Chefo77
- майстор
dundi написа:Аз доста се замислих за заточващия инструмент ама нещо не ми вдъхна вяра. Взех си пистолет за силикон, не съм го пробвал още но изглежда стабилен. Малко ме е яд че изтървах зарядното за акумулатори. Не че нямам едно старо. Отвертките би трябвало да стават аз си взех от по предната промоция от тези които бяха на бройка, биват като за два леваПистолетът си го взех, взе си го и колегата. Не е за салами, а за малки салами и обикновени тубички силикон. За парите си е добър. Само преди първото ползване шпилката трябва да се отреже, че много стърчи пред гайката и ще пробие дъното на силикона, намагнетизирани, здрави са общо взето.

В неделя видях какво представлява ъгъла, но не ми хареса - голям токмак. Пропуснах го. Продължавам с аналог от 1.19 (по спомен).
пишман_майстор
- майстор
Пистолета става, дозирането е плавно и е определено як , отверките и те са добри , купих си и аз, нивела с ъгъла - само го погледнах и се задържах 10 сек.- не става . Зарядното- средна хубост , само на мен ли ми прави впечатление, че при премигване или спиране за момент на тока , застава в режим стенд бай и докато не натиснеш бутона наново- няма зареждане, е аз при всяко примигване няма търча в гаража !! Аз и във VW форума го споменах, това за мен е недостатък, имам от "стария" модел , но и новия е същия тип...
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература