Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
Аз това с примигването не го бях забелязал, защото в стаята ми електрониката е през UPS с двукратно преубразуване (който стои в другата стая, че много му шуми охлаждането), но пък и иначе обикновено нямаме чак толкова чести прекъсвания тук (освен последните десетина дни). Май повече към недостатъците може да се причисли това (отколкото към предимствата). А къде е това, където примигва захранването постоянно ? Да не би да сте окабелени с алуминиеви проводници ? Те са много неприятни след време като образуват окис в местата на връзките и става така както го описваш (защото окисът е изолатор преходното съпротивление нараства много и е отвратително...). Що не се оплачеш на електрозахранващото Ви дружество там ?
inspo - майстор
Според колегата когото питах отвертките са хубави, харесаха му и на него.

Изображение
пишман_майстор - майстор
stan73 написа:
..... Що не се оплачеш на електрозахранващото Ви дружество там ?
И да чакам от умрял писмо :lol: в провинцията е така колега , в дълбоката провинция... и да се оплача кел файда , казвал съм , но ..
С бакърени жици сме :wink: проблема не е в къщи , аз по професия и занаят "малко" разбирам от ток . Прекъсванията се дължат на проблеми (значително зачестили наскоро пак) , по електропреносната мрежа ... В Германия се обаждат един месец напред ,че еди кога си , от колко до колко часа няма да има ток , тук ...знаем как е :-D
stan73 - майстор
Да, жалко. Май решението е да си вземеш UPS-и там колкото и каквито ти трябват за по-финната електроника и регулатори на напрежение (със серво) за не толкова финната.
пишман_майстор - майстор
За комп-а си имам , както гледам май за телевизора ще тр си взема , напоследък със страх го гледам :shock: а за зарядните - решил съм проблема кардинално с други от доста отдавна . Лид'л-ското го купих отпосле , път то било ...и копчето му за сведение не е стока . Ето в тази тема сме коментирали малко и него , там съм снимал и моите другите ( поста на samo_pechka ) http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.ph ... &start=120
stan73 - майстор
Случайно намерих изумително скъп клонинг на новото лидълско зарядно за акумулатори (269 евро) :

http://www.weltdertechnik.de/technik/au ... -18-3-2013
пишман_майстор - майстор
stan73 написа:
Случайно намерих изумително скъп клонинг на новото лидълско зарядно за акумулатори (269 евро) :

http://www.weltdertechnik.de/technik/au ... -18-3-2013
Тъкмо го коментирахме във ФВ форума , къде видя цената му ? То това се предлага от веригата Алди , не вярвам да му е цената такава ...те на тази цена посмъртно няма го продадат .... съмнявам се да е повече от 20-ина ойро..
ESPACE - майстор
Това за 269 евра е някакъв изсушител. Зарядното е 19,99 швейцарски франка или около 32-33лв.
пишман_майстор - майстор
Мдаа след малко ровене излезе ,че е бил за 17.99 ойро в Алди Зюд .
stan73 - майстор
О, значи съм се объркал. :rolleyes:
Ненапразно се изумих от цената...

П.П. Е, за толкова бива, даже е по-евтино от тук значи...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: