• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 199
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Radoslaw - специалист
Bate_Pavka написа:
На предната страница коментирахме някакви безумни цени на редуктори , а и сделката за моя се провали та сега съм в изходно положение , ненадейно ми дойде идея за "убйството" на един телфер.
http://el-instrumenti.bg/%D0%95%D0%BB%D ... 1%80%D0%B8
Баси адреса :? Ако се направи съпоставка на цената която искат за работеща скраб :-D в продавалника то тази е направо върхът!

пп:В последствие попаднах и на товаhttp://www.onlinemashini.bg/sravni/mashina/6247/3608 Смях се искренно
Не видях оборотите но може пък и да стане.Безумните цени са за ниски обороти.За да може шнека да придвижи въглища и да не заклини от буците.Ако ще се ползват само пелети оборотите може да са по високи около 20 и тогава единия редуктор отпада и съответно цената пада.Около 300-350 лв.Днес бях при едно момче показа ми керамична запалка ,немска на едро 70евро на дребно 120.Дига 900 градуса и пали пелетите за 20 30 секунди.Май си е направил вече такава горелка,ама не ще да я показва.
vladim6 - специалист
колеги трябват ми спешно помагайте моля :)
Radoslaw - специалист
vladim6 написа:
колеги трябват ми спешно помагайте моля :)
Не искам да те разочаровам,но вентилатори с такъв малък размер няма да намериш.Това си е стандарт.Цените а и сайта ,който ти предложиха са добри.Преди години бях намерил един турски сайт но цените бяха по високи .Така че нямаш кой знае какъв избор.Или сменяш центробежните вентилатори с друг тип,което обаче едва ли е решение.Все пак успех.
plamenmaistora - специалист
joro39 какво стана с управлението от NATURELA работили?
mityom - специалист
да дай отзиви,как се държи и заслужава ли си парите
joro39 - специалист
работи без проблеми , има доста за настройване за мен си струва парите от кадето и да го погледнеш пък ,ако минаваш през Харманли са обади да го погледнеш .
Radoslaw - специалист
joro39 написа:
работи без проблеми , има доста за настройване за мен си струва парите от кадето и да го погледнеш пък ,ако минаваш през Харманли са обади да го погледнеш .
КАЖИ две думи де,самозапалваш ли пелетите изобщо как се държи.казаха ми ,че отзивите не били чак толкова добри.Контролера наистина е универсален но това май не е чак такова предимство.кажи две думи ,няма и ние да го купуваме и разучаваме.
joro39 - специалист
В момента още ползвам дизелови свещи ,горяха защото трафа даваше 16 волта но кой да го види ,вързах последователно парче кантал сега са пали по -трудно ,но става. Контролера се държи както е писано в описанието;

Контролерите NPBC-V3-1 основно се вграждат в пелетни горелки BURNiT PELL на SUNSYSTEM

За контролерите NPBC-V3 са разработени различни версии на софтуера. Така те управляват не само горелки с различна конфигурация и сложност но и различни по функционалност пелетни котли. Благодарение на големия брой входове и изходи, обхватът на приложение на универсалния контролер NPBC-V3 е изключително широк........................ за мен е добре но ако имате въпроси питаите
mityom - специалист
а каква версия е твоя и питаха ли каква версия искаш или само за какво ще го ползваш
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 199

Тема "Как да си направи сами пелетна горелка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: