Някой правил ли си е ремонт на такъв часовник? След 4 г. служба спря, един часовникар ми иска 40 лв. за ремонта
Пък аз съм го купил за 130.

valentin114 написа:Някой правил ли си е ремонт на такъв часовник? След 4 г. служба спря, един часовникар ми иска 40 лв. за ремонтаНе знам доколко е Сеико 5. Да споделя и моите неволи със същия. Купих си такъв през 85г. от Кореком за 55 долара. Излезе железен и така 14 години, когато започна да изостава. Дадох да го курдисат в едно часовникарско ателие в София на Несторов( сега Гешов) и след два дена, когато отивам да си го получа, ми сервират, че е станала грешка, разменили са ми чесовника, да изчакам ако го върнт , ако ли не ще ме компенсират с нов. Изчаках, не го ужкем върнаха и се изкефих на нов Сеико 5, вече матово сив. Радостта ми трая около 3 месеца и почнаха проблемите- разхерметизира се, откачи му се коронката, спука се стъклото при едно падане. Не изкара и 3 години. Оттогава го карам без часовник. Така, че внимавайте при кого си оставяте часовника за ремонт.Пък аз съм го купил за 130.
mitko64 написа:щом те е изкарал 3г. е добре, аз скупих един секо 5 и неможа и 3часа да ме изкара, пълно китайско менте,носих го на ремонт , направиха го но след време пак спря и съм го хвърлил в едно чекмедже, нищо не става от него , само верижката я бива.valentin114 написа:Някой правил ли си е ремонт на такъв часовник? След 4 г. служба спря, един часовникар ми иска 40 лв. за ремонтаНе знам доколко е Сеико 5. Да споделя и моите неволи със същия. Купих си такъв през 85г. от Кореком за 55 долара. Излезе железен и така 14 години, когато започна да изостава. Дадох да го курдисат в едно часовникарско ателие в София на Несторов( сега Гешов) и след два дена, когато отивам да си го получа, ми сервират, че е станала грешка, разменили са ми чесовника, да изчакам ако го върнт , ако ли не ще ме компенсират с нов. Изчаках, не го ужкем върнаха и се изкефих на нов Сеико 5, вече матово сив. Радостта ми трая около 3 месеца и почнаха проблемите- разхерметизира се, откачи му се коронката, спука се стъклото при едно падане. Не изкара и 3 години. Оттогава го карам без часовник. Така, че внимавайте при кого си оставяте часовника за ремонт.Пък аз съм го купил за 130.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: