Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Balabanov - специалист
БРтехника http://www.brtechnika.com/
Звънни на 0888 247 940 - Димов
Човека е много точен той отговаря за профилите аз имам ценова листа но е на хартиен носител.
cvettomirr - специалист
имаш ли възможност да ги сканираш и пратиш на ЛС
vlassev - специалист
Здравейте, за профили в Пловдив проверих в КАматик
Няколко лева на метър са по-евтини 40х40 от БРтехника
Balabanov - специалист
Профилите на БРтехника са "Bosch Rexroth" а не някакви турски и т.н. S образни за всякакви конструкции. Това, че турските профили наподобяват сечението на тези от БР техника не означава че са за линейна техника, много хора ги ползват за штандове витрини и т. н. където малки отклонения от 5мм :axe: не са от значение :rolleyes:
Ще пробвам да снимам ценовата листа с телефона малко по късно.
vlassev - специалист
М'да, чувал съм, че има разни некачествени профили на пазара.
Това беше само за инфо, до колкото съм чувал от Гърция ги вкарват, но качеството им не ми е известно.
п.с. сега като погледнах словенски са Lipro
cvettomirr - специалист
Когато човек е решен да прави нещо, го прави. Виждал съм сглобки за направляващи от квадратен профил, винкели и лагери, и пак постигат добри резултати. Но една истинска машина от винкел трудно става... Кеф цена няма.
Vlassev
- поръчали си мотори какво стана. От скоро няма да мога да пиша на кирилица, за известно време, да не мрънкате :-D , ама ще влизам във форума.
Balabanov - специалист
Аз ще мрънкам определено!!! :snakeman:
Нищо не пречи направляващите да са ти от винкели стига целите да са ти дърводелска машинка а за дърводелска машинка какви да са резултатите санто тук, санто там! :?
vlassev - специалист
Да поръчах ей това
само че с тая тяхна нова година ще я откарам до след баба Марта...
А последното, което правих миналата пролет цнц маса за лазерно рязане 600х400 само заварки и ъглошлайф точността му е над 0,1 мм. Още умувам за конструкцията, най-вероятно ще е хибрид между винкел и алуминий, понеже го смятам да е към 600х1500 мм работно.
Balabanov - специалист
За направляващите ставаше въпрос не за масата.
Ето и обещаната ценова листа:
http://store.picbg.net/pubpic/77/42/bda ... 047742.JPG
За да схванеш кое какво е си свали каталога на Бош, а и цените са без ДДС някой да не се заблуди +20%.
Колеги хубавите прави и евтини алуминиеви профили свършиха преди 5 години, сега има само с лошо качество и скъпи, но все още има хубави, прави и евтини винкели но само в Перник това в кръга на шегата :mrgreen:
edesign - специалист
тъй като преди време коментирахме за мощността на захранването ето линк, където може да се види и чуе как се движи машинка с 60BYGH301B, свързани серийно 2,1А на мотор. Макс скорост 2 метра за минута. Работи се 1/8 микростеп. Захранването е 24 волта 2А на meanwell.

Тема "CNC машина гравьор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: