Монтаж, топло и звукоизолации.
svetliopi44 - Чирак...
Пичове, има си врати специално за преградни стени от Г.К.
Преди ги купувах от Rigips (Фестострои).
На самата каса отвътрешната страна си има пети за захващане на UW профила, става бетон повярвайте ми.
Цветове (поне преди сега незнам как е ) имаше всякакви, дюс, имитация на дърво и др.
Става буквално за минути , а самият картон при монтажа се напъва между перваза на ратата и UW профила и завършения вид е чудесен. Няма да има пукнатини и тем подобни.
Изображение

Не е баш същата но е подобна.

Питайте тук ... http://www.feststroy.com/list_products.php?p_cat_id=35
thinkpad - майстор
N.Georgiev написа:
Цялата ми къща е с картон , имам и малко дете , що няма дупки ?
На мен цялата ми къща е тухли, камък и тук-таме кръпки с гипс. Мога да бия ритници по стените, без да остане и дупка. Я ще забия картина или рафтче с дюбел, няма да се чудя дали ще ми падне всичко на главата. Просто давам предложения. Не ме съди. :) Трябва ми нещо като стрелям с автомата, да не ми падне на главата. :lol:
Pooh - майстор
thinkpad написа:
N.Georgiev написа:
На мен цялата ми къща е тухли, камък и тук-таме кръпки с гипс. Мога да бия ритници по стените, без да остане и дупка. Я ще забия картина или рафтче с дюбел, няма да се чудя дали ще ми падне всичко на главата. Просто давам предложения. Не ме съди. :) Трябва ми нещо като стрелям с автомата, да не ми падне на главата. :lol:
Често ли ти се случва да риташ стената ??? Това говори за сериозно разтройство ...
По отношение на картините и рафтчетата - гипсокартона е много по-удобен, отколкото несигурната мазилка на тухлена стена или тънкостенна "четворка", която се пръсва при мисълта за бургия само. С автомат в която и жилищна сграда да стреляш ... падането на нещо на главата ще ти е последния дерт.
Преди да се правят толкова смели изказвания е хубаво, поне да си запознат, малко от малко с материята ... само като съвет го давам ... знам, че няма да ме разбереш - ти си "специален специалист" :wink:
tanosliven - специалист
thinkpad написа:
N.Georgiev написа:
Ако стреляш пои гипсокартона няма нищо да падне ,но едва ли в KNAUF са мислили да правят тест за стрелба.
ГК се води ,,сухо строиелство'' и когато може е за препоръчване да се използва.Спестява се време и ВЛАГА!!!
N.Georgiev - специалист
И аз също мога да ритам стените ама гледам да си пия лекарствата редовно ,че картона много се чупи .
gechev - специалист
Може да ви е смешно, но всеки десети по изложения и панаири ме питат как Тивит реагира на стрелба. Има ли разрушаване или не? :? Имам чувството, че не произвеждам за България, а за Афганистан или за Сирия. Е накрая миналата година направих тестове с АК47 и с Макаров и сега отговарям, а не казвам "Не знам". :?
thinkpad - майстор
Pooh написа:
По отношение на картините и рафтчетата - гипсокартона е много по-удобен, отколкото несигурната мазилка на тухлена стена...
Нямам проблем с пробиването на тухли. Нито мазилки. Очевидно използваш неправилните свредла. Не ангажирам с мнението си никой. Нито съм и с някакво психично разтройство. Просто когато правя нещо за себе си, гледам да го правя максимално здраво.

Тема "Преградна стена с врата от гипсокартон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: