А ако ти се счупи дръжката, (пази боже)   колко инструмента няма да можеш да използваш?
 колко инструмента няма да можеш да използваш?

колко инструмента няма да можеш да използваш? колко инструмента няма да можеш да използваш?
Тани написа:*бах са у сноба , имам ги и дветеЗдравейте колега "сноб".
 Имам ей тея две уйни. Взех ги , за около 20 лева двете без дръжки. Бяха само пробвани как работят. Явно германеца дето ги е изхвърли е бил на същото мнение като мен. Сигурно и той е толкоз прост.
  Имам ей тея две уйни. Взех ги , за около 20 лева двете без дръжки. Бяха само пробвани как работят. Явно германеца дето ги е изхвърли е бил на същото мнение като мен. Сигурно и той е толкоз прост.  

Иначе с ръце я торя за около цигара време.
 Иначе с ръце я торя за около цигара време.  

За пръв път чувам, че Гардена спадат към снобарския клас инструменти. Аз пък ги мислех за среден клас хоби инструменти.
  За пръв път чувам, че Гардена спадат към снобарския клас инструменти. Аз пък ги мислех за среден клас хоби инструменти.   Всъщност имам доста неща на тази фирма и не мога да се оплача освен от обслужването на българския им сервиз
  Всъщност имам доста неща на тази фирма и не мога да се оплача освен от обслужването на българския им сервиз   Най-старите ми техни пособия са една малка лозарска ножица Classic 190 S, над чийто възможности и предназначение издевателствам жестоко седма година, а тя все още става за работа и една 5 литрова пръскачка, на осем години, експлоатира се жестоко, включително и за постно боядисване на стени с вар
  Най-старите ми техни пособия са една малка лозарска ножица Classic 190 S, над чийто възможности и предназначение издевателствам жестоко седма година, а тя все още става за работа и една 5 литрова пръскачка, на осем години, експлоатира се жестоко, включително и за постно боядисване на стени с вар   
  При това положение, започва да ми се прокрадва съмнението дали, ако я пратя, изобщо ще си я получа обратно
  При това положение, започва да ми се прокрадва съмнението дали, ако я пратя, изобщо ще си я получа обратно   
 dolli написа:А имам и 4 лозарски ножици - китайско-турски, купувани за по 7-10-12 лв. - така си ръждясаха неползвани, просто защото работата с тях е мъчение.Аз пък имам две български на по 20 и косур години и една китайска на 10-на години за по 5-10лв. купувани и си режат като бръснач. След всяка резитба се почистват основно и смазват, а в началото на всеки сезон се заточват. Когато се грижиш за инструмента винаги ще ти служи вярно и безотказно
П.П. Мисля, че леко оспамихме темата с тия инструменти , ако модератор прецени, може да премести мненията в друга подходяща тема.
 Колкото до инструментите мисля, че са си на място в темата, те също влизат в грижата за градината.
 Колкото до инструментите мисля, че са си на място в темата, те също влизат в грижата за градината. 
stiv1961 написа:Аааа не не, не става дума за обидиswot написа:А да те питам, как ти се развива Киви-то? Помня, че някой ти беше дал. Прихвана ли се?Не, изсъхна горкотоесента набучих смокиня, ще видим дали ще се разлисти напролет.
А това за годинките беше шегичка за мен и Стефан62, не съм искал да обидя никого
 И аз го казвам в кръга на шегата. Питам за кивитата, защото миналата пролет засадих едно от Сандански и две от Охрид. Уж се бяха захванали, но ще видим напролет ;)
  И аз го казвам в кръга на шегата. Питам за кивитата, защото миналата пролет засадих едно от Сандански и две от Охрид. Уж се бяха захванали, но ще видим напролет ;)Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: