• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Искам да изкажа мнението си относно сайдига и поставянето му имах две къщи, от която едната направих преди 4 години със сайдинга на фирма Грипс ,те ми поставиха облицовката и останах много доволен. След четери години направихме и другата къща със сайдинг, но на друга фирма, тъй като ме поблазни по-евтината цена... :? Останах изключително разочарован :| , опитахме да сместим пари, но качеството на сайдинга и монтажа на втората ни къща е под всякаква критика. Така, че подбирайте внимателно фирмите и не пестете пари за външна изолация. [-X
nikolson - майстор
Браво Цецко. Преди пет години изолирахте със стиропор, вече го махнахте и сложихте сайдинг. Пак от същата фирма.
search.php?author_id=63111&sr=posts
toni_g79 - специалист
nikolson написа:
Браво Цецко. Преди пет години изолирахте със стиропор, вече го махнахте и сложихте сайдинг. Пак от същата фирма.
:-D Цецко може да има 4-5 къщи,не изключвай тази възможност.Важното е,че е все доволен :lol:
8180 - майстор
toni_g79 написа:
nikolson написа:
:-D Цецко може да има 4-5 къщи,не изключвай тази възможност.Важното е,че е все доволен :lol:
Само аз ли не откирвам в двете мнения на Цецко "стиропор"?
Ако е така, зараждащата се "веселба" се отклонява от Правилата.
toni_g79 - специалист
8180 написа:
toni_g79 написа:
nikolson написа:
Само аз ли не откирвам в двете мнения на Цецко "стиропор"?
Ако е така, зараждащата се "веселба" се отклонява от Правилата.
Ваденето на 2 теми от праха,с цел реклама на някаква си фирма,как е според ПРАВИЛАТА. :)
VLADO66 - майстор
Аз мислех да се разпростра за работата на въпросната фирма,но реших че не трябва да обръщам внимание на форумна некрофилия. :)
А бе хора не четете ли. Първо никъде не съм писал, че съм правил изолацията със стириопор, правена е с минарална вата и изолация сайдниг. Имам две къщи.. но не мисля,че е нужно да дадавам разчети, четете парвилно какво пише.
VLADO66 - майстор
cecko123 написа:
А бе хора не четете ли. Първо никъде не съм писал, че съм правил изолацията със стириопор, правена е с минарална вата и изолация сайдниг. Имам две къщи.. но не мисля,че е нужно да дадавам разчети, четете парвилно какво пише.
ДокладвайОтговори с цитатRe: ВИНИЛ-САЙДИНГ - външна изолация
от Georgi76 на 10 Фев 2014 11:31

Искам да изкажа мнението си ,имах две къщи за облицоване едната я направих преди 6 години, фирма Грипс пвц от гр.Раковски ни я монтира и останахме изключително доволни, до сега не е мръднала и не сме имали проблем с нея . Втората къща решихме да облицоваме от друга фирма, тъй като цената беше по -евтина от на Грипс и това ни поблазни ( втората къща направихме преди 2 години). Още след първата година сайднига ни избеля и буквално увисна, понеже не са го мотирали както трябва, и с ремонтите ни излезна двойно . Така ,че препоръчвам не издребнявайте за 3-4 лв разлика на квадрат за сайдинг.Аз лично си изпатих и съжалих,че съм избрал друга фирма пред Грипс.

А сега де-Цецко-Георги :wink:
Вадим Владимиров - специалист
Написал го е едно в едно. :-D Разбрахме, стига реклама. Оттук нататък само "ГРИПС".
Има панели които имитират дърво и камък. Облицовката на къща с такива панели и придава много естетичен вид.
Изображение

Можете да разгледате повече снимки тук:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Сайдинг" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: